Duel directe d’aspirants a l’ascens a Fontetes

El Cerdanyola FC disputarà el proper diumenge, 2 de març, la quarta jornada del play-off d’ascens a Segona B. Els verds, quarts classificats amb 41 punts, vénen de caure en el Nou Sardenya davant l’Europa per 4 a 2 i es volen retrobar amb la victòria. Davant tindran el Terrassa FC, tercer també amb 41 punts que va ajornar el partit corresponent a la passada jornada. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Marc Oltra Saez.

Toni Carrillo destaca la importància del partit contra el Terrassa: “Portem una sèrie de partits que els detalls que no podem controlar no ens van de cara, però ens hem d’aixecar perquè estem davant del partit possiblement més important dels últims anys del Cerdanyola. Sabíem que l’Europa ha demostrat ser el millor equip de la categoria, per això ha pujat però hi ha jugades que no podem permetre que succeeixin i al final doncs passen perquè som qui som. Lluitem contra equips de molta més envergadura. Passem pàgina i només pensem en el partit del proper diumenge”.

Respecte quin tipus de duel espera, Carrillo explica que “serà un partit diferent al que vam veure a l’Olímpic. És un partit que ha de resumir tot el que està sent la temporada. És el més important perquè si el guanyem continuarem lluitant per la segona plaça i si el perdem, tocarà pensar amb el play-off, per tant el cataloguem com a molt important. Davant tindrem un gran equip com és el Terrassa però estem confiats en el nostre joc i el nostre camp”. Per últim destaca l’envergadura del rival: “El Terrassa és un conjunt ofensivament molt potent, que té jugadors molt bons a totes les línies, i que porten una dinàmica positiva. Per tant respecte màxim al rival, però ens juguem quasi tota la temporada en aquest partit per tant haurem d’estar molt bé el diumenge”.

En l’apartat de baixes trobem a Kevin per lesió i Ruben per sanció.

CERDANYOLA, F.C. – TERRASSA, FC

02-05-2021 | 12h