El Cerdanyola planta cara però cau al Nou Sardenya

CE Europa 4 – Cerdanyola FC 2

El Cerdanyola no ha pogut puntuar en el Nou Sardenya i ha perdut per 4 a 2 davant un Europa que certifica l’ascens a Segona B.

Els verds han colpejat primer en un inici trepidant. Pitu centrava des de banda dreta i Javi López rematava de forma inapel·lable al fons de la xarxa. L’Europa no ha tardat a reaccionar i ha empatat en el minut 11′ amb un xut bombejat d’Albert Martí que tocava el pal abans d’entrar. El mateix jugador escapulat es treia una centrada a l’àrea en el 16′ que Carlos Cano convertia en el 2 a 1. Amb els locals per davant a l’electrònic, el duel ha entrat en una fase sense o ocasions clares tot i que seguia un ritme molt alt. En el tram final de la primera meitat, els homes de Toni Carrillo han intentat apropar-se a l’empat però seria Pau López amb una canonada des de l’interior de l’àrea qui posava el 3 a 1, resultat amb el qual arribàvem al descans.

A la represa el Cerdanyola ha tornat a demostrar que no baxaria mai els braços i Pitu es treia una canonada espectacular per fer el 3 a 2. Una reacció que ha continuat poc després per un potent xut de Javi López que sortia fregant el travesser. Uri també disposava d’una bona ocasió amb una rematada de cap a la sortida d’un córner que acabava rebutjant la defensa local. Manu Martín també ha tingut protagonisme amb una gran aturada a xut de Pau López. Tot i quedar-se amb un home de menys per expulsió d’Uri per doble groga els verds han buscat el gol fins el xiulet final. La sentència arribaria en el 92, en una contra finalitzada per Eric qué ha provocat la invasió del públic al camp i el xiulet final de l’àrbitre, tot i que el partit s’ha acabat reprenent per jugar els dos minuts que restaven per disputar.

El Cerdanyola seguirá buscant la plaça d’ascens diumenge vinent a Fontetes davant el Terrassa.

Fitxa tècnica:
CE Europa: Sergio, Guti, Carlos Cano (Eric, 83), Uri, Alberto, Albert Martí, Pau López, Castell, Nolla (Ricky Vidal, 66), Alfons Serra i Sergi Pastells.
Cerdanyola FCManu Martín, Dani Martí, Uri, RubenPitu, Sosa (Alex Prat, 68), Javi López, ServettiJonny (Elhadji, 75), Alberto (Aliaga, 46) i Nils Puchades
Gols: 0-1 Javi López, 3′; 1-1 Albert Martí, 11′; 2-1 Carlos Cano, 16′; 3-1 Pau López, 38′; 3-2 Pitu, 47′; 4-2 Eric, 92′
Àrbitre: Serrat Susi ha amonestat a Uri pels locals i Ruben i Uri Escabrós (2, 77), Dani Martí i Aliaga pels visitants.