El Cerdanyola FC vol batre el líder al Nou Sardenya

El Cerdanyola FC disputarà el proper diumenge, 25 d’abril, la tercera jornada del play-off d’ascens a Segona B. Els homes de Toni Carrillo, tercers classificats amb 41 punts, visitaran el Nou Sardenya per enfrontar-se al Club Esportiu Europa, líder amb 50 punts. Els verds volen els tres punts per desfer el triple empat a 41 punts entre Terrassa i Vilafranca després de sumar un empat contra el conjunt del Penedès. El partit començarà a les 18h i serà arbitrat per Pau Serrat Susi.

Toni Carrillo es mostra positiu amb la trajectòria del Cerdanyola i senyala un punt on estan treballant per aconseguir millorar el rendiment: “Hem de treure més profit a les jugades a pilota aturada perquè tenim moltes possibilitats de crear perill als rivals i per això hem de tornar a mostrar el talent suficient sobretot en l’execució per intentar aprofitar més aquest tipus de joc”. Respecte el rival del diumenge afirma que “l’Europa és un equip que té l’ascens virtualment a la butxaca i voldran fer-ho matemàtic davant la seva afició. Per tant, partit difícil contra el avui per avui el millor equip del grup. Els números són el que manen, a més és un conjunt molt dinàmic, que treballa bé les transicions”.

Per una altre banda, es mostra il·lusionat pels resultats obtinguts i ambiciós amb els partits que resten per disputar: “estem motivats i amb moltes ganes, sabem que estem fent una temporada històrica i que sortirem a guanyar el partit per acabar la lliga el més amunt possible. En aquesta fase no sumar els tres punts no ha de ser un problema greu, hem d’estar sempre un somriure, gaudint del que estem aconseguint cada setmana i continuem depenent de nosaltres per assolir aquest somni de l’ascens. Fora de casa tenim uns números molt bons i hem de seguir amb aquesta dinàmica“.

En l’apartat de baixes trobem Kevin lesionat i Pinto sancionat.

EUROPA, C.E. – CERDANYOLA, F.C.

25-04-2021 | 18h