Un Cerdanyola combatiu suma un punt davant el Vilafranca

Cerdanyola FC 1 – 1 FC Vilafranca 

El Cerdanyola ha sumat un punt en el segon partit del play-off amb un empat a un a Fontetes davant el Vilafranca. Els homes de Toni Carrillo han buscat la victòria fins el final malgrat jugar amb un home menys en els últims compassos per l’expulsió de Pinto.

Primera part intensa però amb poques ocasions clares. Les primeres arribaves serien dels visitants amb una rematada acrobàtica de Mejía que Manu Martín blocava, i poc després amb una falta directa d’Oribe que sortia per sobre del travesser. Els locals també buscaven el gol amb un xut de Nils Puchades que atrapava Pedro. Abans del descans, Eric Via es treia una canonada que sortia alt. Amb la igualada en el marcador s’arribava al descans.

A la represa, Toni Carrillo ha donat entrada a Elhadji en substitució de Jonny. Als pocs minuts de començar la segona part, un malentès entre Alberto i Manu Martín ha acabat amb l’esfèrica sortint fora fregant el pal. Fins que en el 53′, una falta servida per Oribe la rematada David Lòpez al segon pal per obrir el marcador. Amb el gol visitant, el Cerdanyola ha reaccionat i seria Elhadji qui buscaria l’empat amb un xut llunyà que parava Pedro. Més clara era una doble ocasió d’Alberto i Elhadji que no aconseguien enviar la pilota al fons de la xarxa en una falta picada per Nils Puchades. Més complicat es posava tot amb l’expulsió de Pinto per doble groga en el 79′. Però la voluntat dels verds ha trobat el premi en el 88’ quan Alberto rematava amb tot un servei de banda d’Elhadji i restablia les taules en l’electrònic. En els darrers minuts, els dos equips han intentat sumar el gol de la victòria però el 1 a 1 ja no es mouria.

Amb l’empat, el Cerdanyola suma 41 punts i seguirà buscant una plaça d’ascens la setmana vinent al camp de l’Europa.

 

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC:  Manu Martín, Dani Martí, Uri, Ruben (Sosa, 83’), Pitu, Javi López, Servetti  (Angel, 88’), Pinto, Jonny (Elhadji, 46’), Alberto i Nils Puchades (Aliaga, 83’).

FC Vilafranca: Pedro, Fontanils, Cunill, Oribe (Max, 84’), Pasquina (Sanku, 70’), Escofet, Dani Sánchez, Mejía (Pol, 46’), Rusi Eric Via i David Lòpez

Gols: 0-1 David Lòpez, 53’; 1-1 Alberto, 88’

Àrbitre: Acevedo Dudley he amonestat a Pitu, Pinto (2, 79’) i Jonny pels locals, i Fontanils i Eric Via pels visitants.