El Cerdanyola FC rep el Vilafranca en la segona jornada del play-off

El Cerdanyola FC disputarà el proper diumenge, 18 d’abril, la segona jornada del play-off d’ascens a Segona B. Els homes de Toni Carrillo, tercers classificats amb 40 punts, rebran el Futbol Club Vilafranca a Fontetes, després de caure per 2 a 1 a l’Olímpic de Terrassa. El conjunt del Penedès, quart amb la mateixa puntuació que els vallesans, també ve de perdre en el primer partit de la fase d’ascens, 0 a 3 contra el Girona B. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Ainara Andrea Acevedo Dudley.

Toni Carrillo destaca el bon paper dels verds davant el Terrassa tot i la derrota: “Són partits que es decideixen per detalls. Vem fer una primera part molt bona on crec que vem merèixer anar amb avantatge al descans. Després hi ha una sèrie d’accions que no podem controlar que no ens van donar la cara en aquell moment. Però estem satisfets del treball fet davant un equip d’un gran nivell”.

Respecte el duel contra el Vilafranca, Carrillo comenta que “Esperem un partit difícil davant un rival que té jugadors que estan junts des de fa temps i amb un entrenador que sap com funciona la categoria. És una plantilla molt equilibrada. Porta els últims anys treballant molt bé, sempre situat a la part alta, i per tant diumenge ens trobarem un dels millors equips de Tercera Divisió”. Respecte els principals perills del conjunt del Penedès explica que “Genera molt perill a pilota aturada, sobretot amb Oribe, un dels millors jugadors de la categoria, que marca diferències. Intentarem imposar el nostre estil i a la vegada que el Vilafranca es trobi incòmode”.

En l’apartat de baixes trobem Kevin i Álex Prat per lesió.

CERDANYOLA F.C. – VILAFRANCA, F.C.

18-4-2021 12h