David contra Goliat: Victòria històrica del Juvenil A davant el RCD Espanyol

El Cerdanyola FC aconsegueix una victòria històrica davant el RCD Espanyol, en el primer partit de la fase de Campions. Els visitants arribaven líders amb 40 punts, per 24 punts dels locals.

La primera part va començar amb un Cerdanyola FC molt intens i que ho va deixar tot en la pressió, i un Espanyol que dominava la pilota al mig camp. La primera ocasió va arribar després d’un córner al minut 9, centrada lateral d’Hugo i cop de cap de Sagar que sortia per sobre del travesser. El guió del partit va ser el mateix durant els primers 45 minuts de joc, amb un Cerdanyola que aprofitava les pèrdues dels visitants per contraatacar amb transicions ràpides. Per la seva part, els visitants van dominar la pilota sense crear cap perill fins que, amb dues pilotes a l’esquena de la defensa local, van tenir dues ocasions que Iker es va encarregar  d’aturar.

Amb el marcador inicial es va arribar al descans.

A la represa, el partit va continuar amb la mateixa dinàmica, i cada cop el Cerdanyola es va anar trobant més còmode. L’Espanyol només va gaudir d’una ocasió, al minut 52, amb un xut de falta de Dacosta que entre el pal i Iker van desviar a córner. El Cerdanyola va continuar amb el mateix plantejament i Bilal, al minut 76, avisava amb un mà a mà contra el porter que Cesar Pirot va poder aturar. Al 80 Tebar, amb una falta molt llunyana va sorprendre al porter amb xut enverinat i va fer esclatar Fontetes posant l’1-0 al marcador. El Cerdanyola va seguir lluitant amb la mateixa intensitat i, fins i tot, va estar a prop de fer el segon, amb un cop de cap de Bilal a centrada d’Hugo abans del final del partit. A cinc minuts del final, Gorjon va ser expulsat per part de l’Espanyol.

El Cerdanyola segueix somiant en un any històric, en la seva primera temporada a Divisió d’Honor. Els locals sumen 3 punts més i ja en són 27. La propera jornada, els verds viatgen al camp de la Damm.

Fitxa técnica:
Cerdanyola FC: Iker, Hugo, Tebar (Ortega 86’), Sagar, Xavi Costa, Carmona, Bilal (Iker Navarro 86’), César, ( Volpi 60’), Kevin (Zaka 73’), Marru i Santi (Bernat 60’)
RCD Espanyol: Pirot, Carlos Alemán (Lancho 72’), Gorjon, Miranda, Roger, Grabu (Erik 79’), Antoniu Roca, Rami (Javi Nadal 72’), Dacosta, Mateo Joseph (Giner 80’)

Gols: 1-0 Tébar min.80
Àrbitre: Ha amonestat a César, Kevin, Dacosta i Carmona per part dels locals, i Antoniu Roca, Javi Nadal, Mirando, Bernat i Gorjon expulsat por doble groga.

Crònica de Pol Mesa.