El Cerdanyola FC planta cara però cau a l’Olímpic de Terrassa

Terrassa FC 2 – 1 Cerdanyola FC

El Cerdanyola FC no ha pogut sumar en el primer partit del playoff d’ascens a Segona B i ha caigut per 2-1 a l’Olímpic davant el Terrassa FC. Els homes de Toni Carrillo han signat una gran primera part però s’han vist superats en la segona.

El partit ha començat amb la iniciativa verda que no tardaria a tenir la primera ocasió amb un xut creuat de Servetti que rebutjava Ortega. Tot seguit, era Pitu qui buscava el gol amb una falta directa que sortia per sobre del travesser. La resposta arribava a peus d’Alex Fernández que enviava l’esfèrica fregant el pal. Fins que en el 14’, Àlex Fernández transformava una pena màxima que ell mateix havia provocat i avançava els egarencs. El Cerdanyola no ha abaixat el ritme i ha seguit mostrant una bona imatge. Servetti tornava a posar a prova a Ortega amb una rematada des de la frontal. Fins que en el 40’, Pitu trobava el premi a la insistència i aconseguia batre al porter local amb una gran jugada col·lectiva. Amb l’empat a un arribàvem al descans.

A la represa, ha continuat el mateix guió fins que el 50’, Lucas Viña aprofitava un refús de Manu Martín per tornar a posar els locals per davant en el marcador. El gol ha fet mal al Cerdanyola que li ha costat reaccionat i generar perill davant un Terrassa que ha tingut la més clara en el 71′, quan Jaume estavellava la pilota al pal. En el tram final, els de Toni Carrillo han tornat a gaudir d’ocasions, primer amb una rematada de cap de Dani Martí que sortia fora i després amb un xut d’Elhadji que atrapava Ortega. Al final, 2 a 1 que no ha fet justícia als mèrits oferts pels dos equips. La setmana vinent el Cerdanyola rebrà el Vilafranca en el segon partit de la fase d’ascens.

 

Fitxa tècnica:

Terrassa FC: Ortega, Castillo, Lucas Viñas, Galeano, Albert López, Àlex Fernández, Arranz, Jaume, Marc Muñoz, Pelegrín i Josu.

Cerdanyola FC: Manu Martín, Dani Martí, Uri, Ruben (Hamza, 72′), Pitu (Elhadji, 72′), Sosa, Servetti, Pinto (Aliaga,78′), Jonny, Alberto i Nils Puchades.

Gols: 1-0 Alex Fernández (p), 14′; 1-1 Pitu, 40′; 2-1 Lucas Viña, 50′.

Àrbitre: Pedrol Vozmediano ha amonestat a Jaume pels locals i Alberto, Pitu i Uri pels visitants.