El Cerdanyola vol seguir fent història a l’Olímpic de Terrassa

El Cerdanyola FC disputarà el proper diumenge, 11 d’abril, el primer dels sis partits del playoff d’ascens a Segona B. Els homes de Toni Carrillo, que van finalitzar la primera fase campions de grup amb 40 punts (amb un balanç de 11 victòries, 7 empats i 2 derrotes), viatjaran a l’Olímpic de Terrassa per enfrontar-se al Terrassa FC, que suma 35 punts (amb un balanç de 10 victòries, 5 empats i 5 derrotes). El partit començarà a les 17h i serà arbitrat per Bernat Pedrol Vozmediano.

Toni Carrillo es mostra il·lusionat per l’inici del playoff: “Estem entrenant bé, molt endollats i esperant amb ganes aquest primer partit de la fase d’ascens. És un partit històric pel club, el primer cop que juguem una fase d’ascens a Segona Divisió B i per això estem molt concentrats per arribar de la millor manera i aconseguir un gran resultat”. Respecte com encara el Cerdanyola aquesta recta final comenta que “S’ha de continuar fent el que portem mostrant fins ara. És com un final de lliga, on queden per disputar sis partits. Els punts són els mateixos, volem mantenir la línia que portàvem fins ara de continuïtat. La meta és seguir treballant bé per sumar els màxims punts possibles”.

Respecte el rival de diumenge, Carrillo explica que: “El Terrassa és un dels favorits per pujar. És veritat que han tingut una sèrie de canvis però no deixa de ser un bon equip amb molt de talent. I més jugant a casa serà molt complicat. És un club acostumat a jugar aquest tipus de partits, però no tenim res a perdre i volem gaudir d’aquest play-off sent el màxim competitius possible. Jugarem en un camp gran i contra un planter molt complet, que sap fer mal per les bandes, generar verticalitat i arribar bé per fora”.

En l’apartat de baixes trobem Javi Lòpez per sanció, i Kevin i Àlex Prat lesionats.

TERRASSA, FC – CERDANYOLA, F.C.

11-04-2021 | 17h