El Cerdanyola FC acaba la primera fase davant el Girona B

El primer equip del Cerdanyola FC rebrà el proper diumenge, 28 de març, al Girona B en el partit corresponent a la jornada 22 de Tercera Divisió. Els verds, campions de la primera fase amb 40 punts, vénen d’aconseguir una victòria històrica al Narcís Sala i buscaran seguir imbatuts aquest 2021.  Davant tindrà un equip gironí segon amb 34 punts, que també arriba al duel amb bon estat de forma i no perd des del passat 24 de gener. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per José Antonio Fernández Morillo.

Toni Carrillo valora molt positivament els resultats obtinguts i l’ambient de treball del vestidor: “La gent està contenta i satisfeta del que estem fent. No perdre gairebé mai no és una fita fàcil, i a nivell mental té molt de desgast. Volem seguir així”. Respecte el partit contra el Girona B explica que “La competició l’entenem com una fase sencera, i ara juguem contra un equip que estarà en aquesta fase d’ascens i que intentarem el diumenge posar més marge entre els dos. És un partit important i l’estem preparant sabent que davant tindrem un equipàs, jove, amb talent i que lluitarà per pujar”.

Del conjunt gironí, Carrillo també apunta que “Estan fent una molt bona temporada, vindran a competir i creiem que serà un partit diferent al de l’anada per diferents raons, per jugar 11 contra 11 (el partit de la primera volta el va marcar l’expulsió de la primera part), pel camp i també perquè estem els dos equips en una situació molt bona”. Per últim, valora la tornada del públic a Fontetes: “Sempre ens agrada que la nostra gent vingui a veure’ns, tant els socis com la gent de la base i els nostres famílies. Però som conscients que s’ha d’anar a poc a poc i veure com van les primeres setmanes amb públic als camps”.

En l’apartat de baixes trobem Kilian i Alex Prat per lesió, i Dani Martí i Pitu per sanció.

CERDANYOLA, F.C. – GIRONA, F.C.

28-3-2021 | 12h