Victòria històrica del Cerdanyola al Narcís Sala

UE Sant Andreu 0 – Cerdanyola FC 1

El Cerdanyola ha sumat una victòria històrica contra el Sant Andreu amb un gol de Pitu que dóna el campionat de forma matemàtica del grup B de Tercera Divisió amb 40 punts.

Primers compassos de partit molt igualats i sense arribades. En el 11′ Dani Martí buscaria sorprendre amb un xut que sortia per sobre del travesser. Però la igualtat es trencaria en el 21′ quan Noguera feia caure Servetti dins l’àrea i Pitu transformava la pena màxima. Els quadribarrats han buscat la reacció amb dos xuts de Kilian que no han trobat porteria. Més clara era el mà a mà de Serramitja amb Àlex que ha finalitzat amb un xut que ha sortit fregant el pal. En el tram final de la primera part, el Sant Andreu ha pressionat però sense generar ocasions clares, exceptuant una rematada d’Ousman a la sortida d’un córner que Ruben ha tret sota pals. Però el Cerdanyola ha sabut competir a un gran nivell amb un bloc compacte i no baixant la intensitat en cap moment. Amb el 0-1 arribàvem al descans.

A la represa, Raul Manso ha entrat substituint a Pinto. La dinàmica del partit s’ha mantingut i seria Aliaga, que ha entrat per Sosa, qui provaria el primer xut, que sortia fora. Baquero també ho intentava amb una rematada que blocava un atent Àlex. Amb els pas dels minuts, els locals han buscat l’empat però el treball defensiu dels homes de Toni Carrillo no han permès que els generessin perill. En el 81′, Dani Martí ha vist la segona groga, però tot i això, ha estat el Cerdanyola qui gaudiria de l’ocasió més clara per sentenciar el duel, però Elhadji no ha pogut resoldre un mà a mà amb Arnau. Amb el 0-1, els verds es situen amb 40 punts i buscaran una nova victòria diumenge vinent a Fontetes davant el Girona B.

Fitxa tècnica
Sant Andreu: Arnau, Llamas, Kilian, Oumar, Noguera, Lawson (Baquero, 46′), Juanan (Kuku, 46′), Serramitja, Carreón, Carroza (Franco, 83′) i Albertito.
Cerdanyola FC: Àlex, Dani Martí, Uri, Ruben, Pitu (Àngel, 85′), Sosa (Aliaga, 66′), Javi López (Àlex Prat, 72′), Servetti (Elhadji, 85′), Pinto (Manso, 46′), Alberto i Nils Puchades.
Gols: 0-1 Pitu, 22′
Àrbitre: Mancera Anton ha amonestat a Noguera pels locals i Dani Martí (2 | 81′), Uri, i Pitu pels visitants.