Duel d’alçada al Narcís Sala

El primer equip del Cerdanyola FC visitarà el Narcís Sala el diumenge, 21 de març, per enfrontar-se a la Unió Esportiva Sant Andreu en el partit corresponent a la jornada 21 de Tercera Divisió. Els verds, líders amb 37 punts, vénen d’empatar a zero davant el Peralada a Fontetes i no coneixen la derrota des del passat 20 de desembre quan van caure justament contra el conjunt quadribarrat. Una volta sencera puntuant, registres que els homes de Toni Carrillo esperen seguir mantenint davant un equip necessitat de punts que ve de guanyar al camp del Granollers. El partit començarà a les 17h i serà arbitrat per Rubén Mancera Antón.

Toni Carrillo avisa de la dificultat del partit davant del Sant Andreu: “És un dels camps més difícils de Tercera i davant tindrem un equip que vol pujar de categoria i té de les millors plantilles del grup. Ha passat una molt mala ratxa de resultats, però la setmana passada van guanyar i ara poden millorar”. Tot i això també apunta que és un duel important pel conjunt verd: “Per ells és un partit clau, però per nosaltres també és important perquè el sistema de competició fa que hagis de sumar per arribar de la millor manera a la següent fase. Serà un partit maco davant un rival molt fort”.

Per últim, l’entrenador del Cerdanyola es mostra satisfet amb els resultats obtinguts: “Portem una volta sencera puntuant, hem estat molt regulars, sense encaixar gols i hem competit a un bon nivell i per això estem on estem i només podem fer una valoració molt positiva”. En l’apartat de baixes trobem Kevin, lesionat i Manu Martín, sancionat.

SANT ANDREU, U.E – CERDANYOLA VALLES, F.C.

21-03-2021 | 17 h