El Cerdanyola rep el Peralada amb ganes de seguir sumant

El primer equip del Cerdanyola FC rebrà el proper diumenge, 14 de març, al Club de Futbol Peralada en el partit corresponent a la jornada 20 de Tercera Divisió. Els verds, líders amb 36 punts, venen de guanyar per 0-2 al camp del Banyoles. Davant tindrà un equip gironí setè amb 21 punts, que encadena dues derrotes consecutives, l’última a casa contra el Granollers. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Juan Manuel Martin Varas.

Toni Carrillo destaca la bona marxa de l’equip i valora molt positivament el resultat de l’última jornada: “A Banyoles vam tornar a donar una bona imatge deixant la porteria a zero i efectivitat màxima. Al final és el que sempre busquem”. Respecte el rival de diumenge avisa que “El Peralada és un molt bon equip. Les primeres jornades de lliga va estar a la part alta. És veritat que ara porta quatre partits sense guanyar, però això els fa encara més perillosos perquè estan lluitant per sortir de les últimes cinc places. Té jugadors experimentats a la categoria i ens posarà les coses difícils”.

Per últim destaca el treball de l’equip i assenyala els punts claus: “Hem d’explotar el que entrenem dia a dia. I més a Fontetes, tot i que no canviem gaire si juguem a  casa o fora. Al final intentarem que el rival estigui incòmode i competir amb el nostre estil per intentar sumar una altre victòria. Volem sumar el màxim punts possibles per arribar a la següent fase de la millor manera”. Carrillo podrà comptar amb la plantilla al complet.

CERDANYOLA VALLES, F.C. – PERALADA, C.F.

14-3-2021 | 12h