El Cerdanyola consolida el liderat a Banyoles

BANYOLES, C.E. 0 – 2 CERDANYOLA, F.C.

El Cerdanyola ha sumat una nova victòria que el consolida en el liderat i el classifica per la promoció d’ascens. Els gols de Servetti i Kevin han servit per batre a un Banyoles impotent davant l’efectivitat verda.
Els homes de Toni Carrillo han avisat ja en el primer minut de partit amb un xut de Kevin que ha rebutjat Bartrina. Javi López també buscaria el gol però rematava per sobre del travesser una centrada de Pinto. Fins que en el 16′, un refús a la frontal de l’àrea l’aprofitament Servetti per obrir el marcador amb un xut potent. Kiku Parcerisas ha buscat la reacció donant entrada a Ferru i Pime, però els locals no han generat perill a la porteria de Manu Martín. La nota negativa passava en el 31′, quan Javi López rebia un fort cop a la cella i havia de ser substituït per Aliaga. Amb el 0-1 arribàvem al descans.

A la represa ha seguit el mateix guió de partit, tot i que Bargalló ha buscat l’empat amb un tir molt desviat. Amb el pas dels minuts, els vallesans han agafat el domini del joc i han generat perill a la contra. En el 53′, Servetti i Pinto no aconseguien definir una contra perillosa. Més clara era la rematada de Servetti en el 72′ que blocava Bartrina. Fins que en el 76′, Servetti assistia amb el cap a Kevin perquè posés la sentència des de l’interior de l’àrea. Amb el 0-2, els verds han controlat el partit amb autoritat i només han tingut un ensurt quan Alberto rematada al travesser de la pròpia porteria en el 88′.
Amb els tres punts, el Cerdanyola consolida el liderat amb 36 punts i rebrà el Peralada la setmana vinent a Fontetes.

Fitxa tècnica:
Banyoles: Bartrina, Quimo, Roura (Ignasi, 72′), Eric Gispert, Fàbregas (Ferru, 25′), Bargalló (Momo, 72′), Monchi, Toni Güell, Congost, Ousman (Turon, 57′) i Torreblanca (Pime, 25′)
Cerdanyola FC: Manu Martín, Dani Martí, Ruben, Pitu (Sosa, 67′), Javi López (Aliaga, 31), Servetti (Alex Prat, 79′), Kevin (Elhadji, 79′), Pinto (Marc, 67′), Alberto, Manso i Nils Puchades
Gols: 0-1 Servetti, 16′ | 0-2 Kevin 76′
Àrbitre: Fernández Quintero ha amonestat a Ruben, Nils Puchades i Marc