El Cerdanyola visita Banyoles amb ganes de consolidar el liderat

El primer equip del Cerdanyola FC visitarà el proper diumenge, 7 de març, el Camp de Futbol de Banyoles per enfrontar-se al conjunt del Pla de l’Estany, en el partit corresponent a la jornada 19 de Tercera Divisió. Els verds, líders amb 33 punts, buscaran seguir amb la imbatibilitat lluny de Fontetes. Davant tindran el conjunt entrenat per Francesc Parcerisas, que arriba cuer amb 12 punts i que encadena tres partits sense conèixer la victòria. El partit començarà a les 12h i l’arbitrarà Fernandez Quintero.

Toni Carrillo valora positivament l’empat del passat dimecres: “Quan tens el partit gairebé guanyat en el minut 88, és una llàstima que s’escapi amb una jugada aïllada, però es tractava d’un partit que no s’havia de perdre i vam estar bé. El resultat va ser força positiu”. Respecte el partit de diumenge afirma que “No podem pensar que perquè vagin malament classificats serà fàcil, ni molt menys. Ens esperem un partit difícil, davant d’un equip que ha estat capaç de guanyar a equips importants del grup, i que venen de fer un bon resultat al camp del Granollers, per tant estaran motivats”. D’aquesta manera explica que “El Banyoles és un equip que juga dinàmic, intens i al seu camp sempre és difícil, com vam veure l’any passat”.

En l’apartat de baixes trobem a Uri i Jonny per sanció.

 

BANYOLES, C.E. – CERDANYOLA, F.C.

7-3-2021 | 12h