El Juvenil A depén de sí mateix

El Cerdanyola FC ha aconseguit una victòria molt important per la permanència que el sitúa quart classificat amb 24 punts. Un doblet de Bilal ha donat els 3 punts als verds, que han guanyat per 2-0 davant un Sabadell que es queda tercer classificat amb 26 punts i encara no está salvat.

L’equip de Lluis Macià ha sortit molt concentrat i amb molta intensitat, presentat una defensa de quatre en un 4-2-3-1 en lloc de l’habitual defensa de 5. El Sabadell ha començat dominant la possessió però sense generar cap perill, i el Cerdanyola FC s’ha trobat cada cop més còmode i ha començat a generar ocasions. Al minut 6, una centrada per baix d’Hugo al punt de penal, ha arribat a Bilal que ha rematat per sobre del travesser en una ocasió claríssima. Abans del quart d´hora de partit, Marru amb una jugada individual s’ha quedat mà a mà contra el porter visitant, el refús del porter ha caigut als peus de Bilal, i Tristan ha desviat el xut a còrner. Tot seguit, hi ha hagut una sessió dins l’àrea del Sabadell que ha acabat amb un xut de Kevin que la defensa arlequinada ha tornat a desviar a còrner. Bilal ha lluitat al minut 24 una pilota que semblava perduda, i en un malentès entre la defensa i el porter de l’equip visitant, ha propiciat el primer gol de partit pels local (1-0).

Després del gol, el Cerdanyola ha continuat generant perill davant un Sabadell que no reaccionava. Al minut 34 Kevin ha tingut dues ocasions idéntiques a centrada d’Hugo que la defensa visitant ha tornat a desviar a còrner. Abans de la mitja part, Xavi Costa ha robat una pilota al mig camp i ha filtrat una passada cap a Bilal generant una nova pel davanter verd-i-blanc que Tristan ha tornat a aturar. El Cerdanyola ha marxat al descans per davant en el marcador, en uns primers 45 minuts plens d’ocasions pels locals.

A la represa, el partit ha continuat amb el mateix guió, i als dos minuts de la segona part entre Bilal i la defensa del Sabadell han estavellat una pilota al pal. El partit ha continuat de la mateixa manera, amb un Sabadell que ho ha intentat dominant la pilota però no ha generat cap ocasió clara. Lluis Macià ha donat entrada a Santi, Zaka i Xavi Fernández, i ja al minut 82, Xavi Fernández ha assistit a Bilal, que ha definit davant de Tristan i ha possat el 2-0 final al marcador. L’arbitre ha anul·lat un gol de Sagar per fora de joc al minut 85.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC contínua viu en la lluita per acabar entre els 5 primers classificats i aconseguir la permanència. La propera jornada viatjará  al camp del Stadium Casablanca depenent de sí mateix.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC: Iker, Bernat (Zaka 69’), Tebar, Sagar, Xavi Costa, Carmona, Hugo, Volpi (Santi 66’), Kevin (Xavi Fernández), Marru i Bilal,

CE Sabadell: Tristan, Vargas, Pere (Jordi), Chadi, Gabri, Alberto (Álex 80’), Ustrell, Novo (Busta), Eloy, Morral i Ramis (Pochito 65’).

Gols: 1-0 Bilal 24’, 2-0 Bilal 82’

Àrbitre: Joan Sánchez, ha amonestat a Volpi i Tebar pels locals, i a Ustrell pels visitants.

Crónica: Pol Mesa
Fotografies: Luís Pomares