El Cerdanyola vol seguir fent de Fontetes un fortí davant l’Horta.

El primer equip del Cerdanyola FC rebrà demà dissabte, 27 de febrer, a la Unió Atlètica d’Horta en el partit corresponent a la jornada 18 de Tercera Divisió. Els verds, segons amb 29 punts, i empatats amb el líder tot i tenir dos partits disputats menys, es marquen com objectiu seguir sumant de tres en tres. Davant tindrà el conjunt entrenat per Jesús Mariano Angoy, que arriba al duel penúltim classificat amb 12 punts, que ve de caure a casa contra el Granollers per 3-4. El partit començarà a les 18h i serà arbitrat per Arenas Mora.

Toni Carrillo fa una valoració positiva del nivell que està oferint el Cerdanyola les últimes jornades: “Després de la victòria amb el Sants estem preparant ve l’enfrontament amb l’Horta. Estem demostrant ser un equip molt equilibrat, forts en defensa i que a la part de davant estem en estat de gràcia. I volem seguir així”. De cara el partit de demà comenta: “Esperem un partit difícil perquè aquests equips que fa temps que no guanyen, qualsevol dia ho poden fer. És veritat que és un equip que ha tingut molts canvis, que està tenint un any difícil, però té jugadors amb experiència que ens complicaran segur”.

El Cerdanyola ha sumat 29 punts en 18 jornades, un balanç molt positiu segons l’entrenador verd: “Ens queda poc per acabar aquesta primera fase. De moment estem ben classificats però cal continuar sumant perquè tot el que hem fet fins ara no acabi quedant en un sac trencat. Hem d’estar amb tensió i competir com ho sabem fer. El primer objectiu que era la permanència ja està virtualment aconseguit, i a partir d’aquí pensar en el següent objectiu que és quedar entre els tres primers. Sabem que no és fàcil i que haurem de guanyar molts punts encara”.

En l’apartat de baixes trobem els dubtes de Nils Pichades i Jonny.

CERDANYOLA  F.C. – HORTA, U.AT.

27-02-2021 | 18h