El Juvenil A es retroba amb la victòria

Victòria importantísima del Cerdanyola FC per 1-2 per assolir l’objectiu de la permanència contra el Jabac Terrassa. Els verd i blancs segueixen en sisena posició amb 21 punts i depenen d’ells mateixos per aconseguir la permanència.

La primera part va començar amb molta igualtat i possessions llargues del Jabac sense crear perill, fins que al minut 12, una pilota a l’esquena de la defensa local, la va aprofitar Bilal per quedar-se sol davant el porter. El davanter verd, però, va enviar la pilota per sobre del travesser. Al minut 19, una falta lateral centrada per Tebar i rematada per Kevin va posar el 0-1 al marcador. Després del gol visitant, el partit va continuar amb el mateix ritme i sense cap ocasió clara de gol fins al final de la primera part.

La segona part començava amb l’entrada de Xavi Fernández i Ortega per part dels de Lluís Macià. Durant els primers minuts, el Jabac va dominar la pilota sense crear cap ocasió de gol. Al minut 62, l’equip local va filtrar una passada a l’esquena de la defensa cap a Albert que va definir de vaselina davant d’un Íker que es va quedar a mitja sortida. Amb l’empat al marcador (1-1), el Jabac va seguir apretant, fins que al minut 70 Lluís Macià va donar entrada a Zaka i a Jordi, i va fer un canvi de sistema, canviant la defensa de 5 a 4 per adelantar la posició de Carmona al doble pivot. Gràcies als canvis, el Cerdanyola FC va començar a crear ocasions. Al minut 71, Zaka, en la primera pilota que tocava, va tenir un mà a mà contra el porter que Pol va salvar amb una gran parada. Al 76′, el Cerdanyola FC va fer un altre canvi, entrant  Santi per Cèsar, que acabava de veure targeta groga. Al minut 79, l’àrbitre va anular un gol de cap de Jordi. El Cerdanyola FC es trobava molt còmode des dels canvis, i al minut 81, Santi amb un gran centrada, va habilitar a Xavi Costa que va rematar amb un cop de cap imparable i va posar l’1-2 al marcador. Després del gol, el Jabac va tornar a apretar, i el Cerdanyola va intentar aprofitar algún contraatac sense èxit.

En el temps afegit, Íker va estar providencial amb una parada de mèrit en una pilota morta que es va trobar Monchu al segon pal dins l’àrea petita. Al final del partit va arribar just després que Carmona rebés un cop que li va fer un tall a la cella.

Aquesta victòria manté al Cerdanyola viu a la lliuta per la permanència a falta de dos partits. La setmana que ve, els verds reben la visita del Sabadell, rival directe.

 

Jabac Terrassa: Pol, Xavi (Marc 46’), Rubén (Koke 85’), Toni, Romo, Oscar, Arnau, Albert, Andreu (Xavi 46’), Alex (Edgar 81’), Monchu

Cerdanyola FC: Íker, Hugo, Aarón (Ortega 46’), Carmona, Xavi Costa, Volpi (Zaka 70’), Bilal (Xavi Fernández 46’), Cèsar (Santi 76’), Kevin (Jordi 70’), Marru i Tebar.

Gols:

Jabac Terrassa 1 (Albert 62’)

Cerdanyola FC 2 (Kevin 19’, Xavi Costa 81’)

L’arbitre Bruno Montor ha tret targeta groga a Edgar i Xavi pels locals, i Cèsar pels visitants.

Fotografia: Luís Pomares
Crònica: Pol Mesa