El Juvenil A es queda a un pas de la remuntada

El Juvenil A del Cerdanyola FC perd per la mínima davant el Lleida Esportiu, després de marxar amb un 0-3 al descans, en un partit molt intens on no ha pogut completar la remuntada.

La primera part ha tingut un inici ple d’intensitat i amb ocasions clares pels dos equips. Al minut 7 un contraatac dels visitants després d’un córner ha acabat en gol de Berto, que ha definit perfectament davant la sortida d’Iker. Zaka, al minut 10, ha posat la rèplica amb una ocasió, que aquest cop no ha acabat en gol degut a la gran actuació del porter visitant. Després d’aquestes dues ocasions el partit s’ha calmat i ha continuat sense cap ocasió clara fins que cap a la mitja hora de partit, el Lleida ha començat a dominar cada cop més. Al minut 34, l’àrbitre ha assenyalat penal a favor de l’equip visitant que Solano ha transformat enganyant a Iker. Seguidament, una pèrdua del Cerdanyola FC en camp propi al minut 36, ha acabat en gol després d’una jugada individual de Berto. Amb un ampli 0-3 al marcador, el partit ha arribat al descans, en una primera part on el Cerdanyola FC no ha estat gaire encertat.

A la represa, l’equip verdiblanc ha reaccionat i ha sortit decidit a aconseguir la remuntada, Lluís Macià ha donat entrada a Santi i Xavi Fernàndez. Als 5 minuts, el conjunt local ha fet el primer gol amb un xut d’Alberto des de la frontal de l’àrea. I, tot seguit, Marru ha tingut una altre ocasió claríssima amb una rematada de cap que, aquest cop, Marc ha desviat a córner. Al minut 57, Alberto ha hagut que ser substiuït per Volpi per lesió. El Cerdanyola ha continuat atacant i Sagar amb un gran xut llunyà que Marc no ha pogut aturar aquest cop, ha posat el 2-3 al marcador en el minut 64 de joc.

En aquest punt del partit, el Cerdanyola FC ha continuat dominant el joc, sense cap ocasió clara. Al minut 79, Lluís Macià ha donat entrada a Jordi i Aaron. Per la seva part, el Lleida ha intentat sortir al contraatac sense èxit, fins que al minut 89′, han tingut un penal a favor que Roger ha enviat per sobre del travesser. Amb 4 minuts d’afegit, el Cerdanyola ho ha intentat fins al final, i ha trobat una última oportunitat amb un penal comès al minut 94 per Porta que ha rebut la segona targeta groga per protestar. Sagar ha sigut l’encarregat del llançament i Marc li ha endevinat, aturant i donant la victòria a l’equip visitant.

Fitxa tècnica:
Cerdanyola FC: Iker, Hugo, Christian (Santi 46’), Sagar, Xavi Costa, Carmona (Aaron 79’), Zaka (Xavi Fernandez 46’), Alberto (Volpi 57’), Kevin, Marru i Bilal (Jordi 79’).
Lleida Esportiu: Marc, Alberto (Faci 80’), Alín, Farré, Pol Simó, Roger Figo, Belló, Deivid, Roqué (Porta 70’), Solano (Becerra 58’) i Berto.

Gols:
0-1 Berto 7’
0-2 Solano 34’ (penal)
0-3 Berto 36’
1-3 Alberto 50’
2-3 Sagar 64’