El Cerdanyola rep al Lleida a Fontetes

El Juvenil A del Cerdanyola rebrà demà dissabte 13 de febrer al Lleida Esportiu Terraferma a Fontetes. Els verds són en cinquena posició de la classificació amb 18 punts, 3 menys que el Lleida que es troba en 9a.

Per a Lluís Macià, el partit de demà estarà “molt igualat. El Lleida està fent un molt bon joc, ha estat 6 partits seguits sense perdre i fer-ho en aquesta lliga és quelcom complicat”. A més, el tècnic recorda que a la primera volta, el Cerdanyola va guanyar contra el rival del diumenge “a l’últim minut, al 87, però ens vam dur els tres punts”.

Macià afirma que l’equip està “amb ànims, com sempre. Intentant fer el màxim per guanyar. Tenim ganes de seguir sumant els tres punts. Intentarem no tenir nervis, competir bé i guanyar a casa”.

A l’apartat de baixes, Lluis Macià no podrà comptar amb Iker Navarro, Salvia, Ortega, TebarCauste, Carmona Kévin César.

CERDANYOLA VALLES F.C. – LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA

13-2-2021 | 17h