Derrota per la mínima del juvenil a Fontetes

Juvenil CFC 0 – 1 SD Huesca

Derrota per la mínima del juvenil del Cerdanyola a Fontetes davant el Huesca. El duel ha tingut una primera part molt igualada, sense un dominador clar i amb poques ocasions, tot i que els aragonesos han aprofitat una en el minut 34′ per obrir el marcador. Raul B. recollia una pilota morta a l’interior de l’àrea i amb un potent xut superava a Iker. Els verds han respost amb centrades perilloses, però no trobaven rematador. Amb el 0-1 arribàvem al descans.

A la represa, el Cerdanyola s’ha fet amb el domini del joc i ha generat perill. En el 54′, Zaka tenia un mà a mà amb Pablo que salvava amb els peus el porter del Huesca. Poc després era Carmona qui rematava amb el cap fora. Marru també buscava l’empat amb una falta directa que sortia per sobre del travesser. Mallén posava la rèplica amb un cop de cap que no trobava porteria. En el 82′, el Huesca s’ha quedat amb 10 jugadors per l’expulsió per vermella directa de Manu. Els vallesans han fregat la igualada en el 84′ en una fanta directa de Sagar que Pablo ha salvat amb una mà providencial quan ja es cantava el gol a Fontetes. Al final, derrota per la mínima en un partit on el Cerdanyola ha merescut més, però li ha faltat l’encert que havia demostrat en jornades anteriors.

Fitxa tècnica:
Cerdanyola FC: IkerHugo, Aaron (Cesar, 46), Sagar, Xavi Costa, Volpi (Carmona, 46), TausteAlberto (Zaka, 46; Jordi, 81), Kevin, Marru i Santi (C. Fernández, 46).
SD Huesca: Pablo, Raul (Mallén, 63), Raúl I., Jaime, Pablo, MiguelRaul B. (Emilio, 63), Gayan, Xavi (Martín, 63), Manu i Zeben (Hugo, 91).
Gols: 0-1 Raúl B, 34.
Àrbitre: Sergi Carrer ha amonestat a HugoTauste pels locals i Miguel, RaulRaúl B., Mallén, Martín i Manu (VD 82) pels visitants.