El Juvenil busca seguir guanyant punts contra el Huesca

El Juvenil A buscarà seguir sumant punts després del bon inici de temporada. Demà l’equip verd viatjarà de nou a l’Aragó per enfrontar-se amb el S.D. Huesca. El partit tindrà lloc demà dissabte a les 16 h al Complejo Deportivo Sant Jorge.

Lluis Macià es mostra satisfet amb l’inici de la lliga i ha explicat que l’equip es troba “amb la moral alta, però sent coneixedors de les dificultats de cada partit. El nostre objectiu és treure els màxims punts a tot arreu. Amb il·lusió i esforç competirem contra tots”.

Respecte al S.D. Huesca, Macià reconeix que a divisió d’honor “tots els equips són forts i hi ha una igualtat màxima. No es pot abaixar la guàrdia i hem d’anar partit a partit. El Huesca té un bon equip i una molt bona plantilla, però l’inici del rival ha estat fluix i intentarem aprofitar els seus errors”.

El partit començarà a les 16 h i serà retransmès al web d’Aragón Deportes.

S. D. HUESCA – CERDANYOLA F.C

21/11/2020 | 16 h