El Cerdanyola planta cara al Nàstic i suma un punt merescut

Cerdanyola FC 2 – 2 Nàstic de Tarragona

El Cerdanyola suma un punt a Fontetes contra el Nàstic de Tarragona després d’empatar 2 a 2 jugant 55 minuts amb un home de menys. El partit ha estat molt intens fins al xiulet final.

El Cerdanyola ha començat fort des de l’inici del partit i dominant el joc. En el 6′, Hugo ha centrat la pilota des de la banda dreta que finalment ha rematat Jordi al fons de la xarxa per fer el primer gol del Cerdanyola. Un gran inici per l’equip verd davant d’un Nàstic que ha reaccionat a partir del gol. En el 21′ Boaz estavellava l’esfèrica al pal, i poc després, en el 25′ Òscar Romero empatava transformant una pena màxima. Tot i el cop, el conjunt verd ha seguit buscant el gol i Santi ho intentava amb un xut llunyà que rebutjava PolA la mitjà hora, l’equip verd s’ha quedat amb 10 jugadors després de la vermella directa pel Jordi Martin. En el tram final de la primera part, els visitants han pressionat, però el Cerdanyola ha mantingut el resultat fins al descans.

La represa ha començat amb l’entrada de Bilal, Carmona i Navarro per part del Cerdanyola. Els homes de Macià buscaven el segon gol, fins al 60′ que una rematada inapel·lable de Bilal ha fet que el Cerdanyola es posés per davant al marcador. Amb el pas dels minuts, els tarragonins han seguit pressionant i s’aproparien amb claredat fins a apropar-se a la porteria de Manzano. En el 65′ Roman enviava la pilota al pal i en el 78′ Hicham aprofitava un refús per empatar el match. A les acaballes del partit, el Nàstic s’ha bolcat contra la porteria de Manzano, però el Cerdanyola ha sabut defensar-se amb un gran treball col·lectiu per sumar un punt molt treballat i merescut. El pròxim cap de setmana, el Cerdanyola tornarà a viatjar a l’Aragó per enfrontar-se al ‘Sociedad Deportiva Huesca‘.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC: Manzano, Hugo (Pol Salvia 72’), Ortega, Sagar, X. Costa (Bilal, 46’), Aaron, Zaka (Xavi Fernández, 59’), Alberto (Carmona, 46’), Jordi, Marru i Santi (Iker Navarro, 46’).
Nàstic de Tarragona: Pol, Kiros, Marcel, Roger, Boaz, Monti, Roman (Hicham, 66’), Kim, Oscar, Grela (Edgar, 87’) i Santi (Salva, 12’; Samu 59’).
Gols: 1-0 Jordi, 6’; 1-1 Oscar, 25’ (p); 2-1 Bilal, 60’; 2-2 Hicham, 78’.
Àrbitre: Alejandro Aguayo ha amonestat a Manzano, Ortega, Iker Navarro i Jordi (VD, 34’) pels locals i Monti, Grela, Edgar i Kim pels visitants.