El Cerdanyola rep “amb il·lusió” al Nàstic de Tarragona

Després de mesos complicats i de la victòria contra ‘El Olivar’ a Saragossa, el juvenil A del Cerdanyola F.C. s’estrena a la categoria d’Honor a casa. El partit serà contra el Nàstic de Tarragona demà dissabte a les 17 h del vespre.

Lluís Macià, entrenador del Juvenil A, amb molta il·lusió reconeix que “afrontem aquest partit amb la moral alta, però sent conscients que rebem a un equip molt potent. Tot i això, nosaltres jugarem amb totes les nostres armes per guanyar” i afirma que “som valents”.

Primer partit del conjunt verd a divisió d’honor des de casa, però amb una peculiaritat: sense públic. Respecte a això, el tècnic ha dit que “és una pena que un moment històric com aquest no el puguem gaudir amb la nostra gent” i apunta que si el partit no fos a porta tancada per la situació actual, “s’hagués creat un moment molt maco”.

Macià recorda que l’equip va treure un bon resultat al partit de la setmana passada i que jugaran “per contrarestar els punts forts i sorprendre el Nàstic”.

El partit començarà a les 17 h i podreu seguir-lo al nostre Twitter.

Cerdanyola FC – Nàstic Tarragona

14/11/2020 | 17 h