Victòria històrica del Juvenil A en l’estrena a Divisió d’Honor

El Olivar 0 – 1 Cerdanyola FC

Dia històric pel Cerdanyola FC amb la victòria en el debut del Juvenil A a Divisió d’Honor, una fita pel club després d’encadenar dos ascensos consecutius. El conjunt entrenat per Lluís Macià ha viatjat a Saragossa per enfrontar-se a El Olivar en el partit corresponent a la Jornada 2.

Els vallesans han completat un excel·lent partit sent un equip equilibrat i solvent. Bon inici dels verds demostrant seguretat defensiva i velocitat en atac. Precisament d’una contra ha arribat la primera ocasió en el minut 9 amb un mà a mà d’Iker Navarro que ha salvat Monti. No s’ha fet esperar la resposta de El Olivar amb un xut de David Martínez que ha tret amb seguretat Iker Camacho. El joc directe del Cerdanyola sorprenia novament als locals quan Aaron des de l’interior de l’àrea enviava l’esfèrica alta. Amb els pas dels minuts, els aragonesos s’han fet amb el domini del joc i han tingut l’ocasió més clara en el 21’, quan Baena envia la pilota al travesser. En el tram final de la primera part, les forces s’han igualat i el Cerdanyola ha demostrat un joc més combinatiu, tot i que no hi ha hagut ocasions. Amb el marcador inicial s’ha arribat al descans.

En els primers compassos de la represa, els vallesans aconseguien el control del joc i Santi Rodríguez buscava el gol amb un xut ras que Monti treia amb els peus. En el 64’, també ho intentava amb una canonada de Carmona que es perdia fora. Fins que en el 72’ ha arribat el premi al treball realitzat. Jordi Martín agafava la pilota a la frontal de l’àrea i amb una canonada que entrava per l’escaire obria el marcador, amb el que és el primer gol del Cerdanyola a Divisió d’Honor. A partir del gol, els homes Lluís Macià han sabut controlar el joc a la perfecció i no han permès cap tipus de reacció de El Olivar. Al final, victòria i tres punts merescuts d’un juvenil A que disputarà al tercera jornada a Fontetes davant el Gimnàstic de Tarragona.

Fitxa tècnica
El Olivar: Monti, Dani, Diego, Castany, Alan, Héctor, Sierra, Ciriano, Iker, David i Baena
Cerdanyola: Iker, Hugo, Ortega, Aaron, Sagar, Carmona, Bilal, Cesar, Iker, Marru i Xavi F
Gols: 0-1 Jordi Martín, 72’