Empat sense gols a Banyoles

CE Banyoles 0 – Cerdanyola FC 0 

El Cerdanyola ha sumat un punt a terres gironines davant d’un Banyoles que s’ha mostrat molt combatiu.
Primera part igualada, amb molt mitgcampisme i poques ocasions. Roger avisava en el 6′ rematant fora una centrada de Nils Puchades. Poc després, Javi López no aprofitava un lliure indirecte dins l’àrea local per cessió de Toni, i errava en la passada. Andreu responia amb una rematada de cap que sortia per sobre del travesser. En el 24′, Henry tampoc trobava porteria en un contraatac del Banyoles. El partit no tenia un dominador clar malgrat que els dos equips buscaven el gol. Javi López ho intentava des de la frontal però l’esfèrica sortia fregant el pal. La més clara arribava a cinc minuts del descans quan Adri Prado estavellava la pilota al pal. I encara quedava temps per veure una gran mà de Manu Martín que evita el gol de Via. Amb la igualada en l’electrònic s’arribava al descans.
A la represa, la intensitat ha baixat i les arribades s’han fet esperar. Via primer pels locals i Uri després pels visitants xutaven molt desviat. Més clara seria la rematada de cap de Dani Martí massa creuada a la sortida d’un córner. Toni Carrillo ha buscat un revulsiu amb l’entrada de Marc Jiménez i Sosa, però el partit no s’ha desequilibrat. En el tram final, Moha ha enviat la pilota al pal i Bartrina ha blocat una falta a la frontal servida per Roger.
El Cerdanyola buscarà retrobar-se amb la victòria diumenge vinent a Fontetes davant l’Europa.
Fitxa tècnica
CE Banyoles: Bartrina, Pol Bastias, Adrià Padro, Andreu (Majó, 77′), Henry (Adrià Casanova, 69′), Moha (Cris, 81′), Via, Genís, Toni, Eric Gispert i Nil
Cerdanyola FC: Manu Martín, Uri Escabrós, Rubén, Roger, Javi López (Marc Jiménez, 60′), Pablo Servetti, Víctor Calatrava (Sosa, 64′), Dani Martí, Alex Torres, Alberto i Nils Puchades (Wilber, 81′).
Àrbitre: Ribas Bondia ha amonestat a Via pels locals i Marc Jiménez pels visitants.