Massa càstig pel Cerdanyola a Fontetes

Cerdanyola FC 1 – 4 UE Sant Andreu

El Cerdanyola no ha pogut sumar a Fontetes en un duel de màxima exigència contra el Sant Andreu. Els homes de Toni Carrillo han mostrat un bon joc en els primers compassos de partit. Roger avisava amb un xut llunyà que sortia fora, poc abans que Servetti aprofités una errada dels andreuencs per obrir el marcador a plaer. El Sant Andreu buscava la reacció amb un xut de Serrano per sobre del travesser i una falta a la frontal servida que Ton Alcover, que Manu Martín enviava a córner. Josu també gaudia d’una bona ocasió amb una canonada dins l’àrea que es perdia molt desviada. Fins que a cinc minuts pel descans, una centrada des de banda esquerra de Serrano, la rematava amb força Elhadji al fons de la xarxa. Amb la igualada al marcador s’arribava al descans.

Els verds començaven molt bé la segona meitat amb una passada de la mort de Nils Puchades que Servetti no aconseguia dirigir entre els tres pals. La més clara pels vallesans la protagonitzaria Javi López que no resolia amb encert un mà a mà amb Craviotto. El mateix Javi López disposaria d’una altra clara ocasió a la sortida d’un servei de cantonada servit per Nils Puchades, que el davanter verd rematava amb col·locació i obligava al porter visitant a posar una mà salvadora. I quan semblava que estava més a prop el gol local, Ton Alcover sorprenia a tots amb un xut llunyà que feia inútil l’estirada de Manu Martín per situar el 1-2 a l’electrònic. El gol ha fet mal al Cerdanyola, que veia com en el 79’, Serrano feia el tercer aprofitant una passada de la mort de Josu. En el tram final, el Cerdanyola s’ha quedat amb 10 homes per l’expulsió per vermella directa de Pau López, i en temps afegit Laro Setien ha fet el quart i definitiu gol.

El Cerdanyola tornarà a jugar dissabte vinent, 15 de febrer, al camp del Banyoles.

 

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC: Manu Martín, Uri Escabrós, Pau López, Ruben (Marc, 71’), Roger, Javi López, Servetti, Calatrava, Hervias (Wilber, 75’), Alberto i Nils Puchades.

UE Sant Andreu: Craviotto, Llamas, Escoruela, Noguera (Oumar, 57’), Elhadji, Alcover, Rivas (Laro Setien, 80’), Sergi Serrano, Ramon Terrars (Victor Alonso, 46’), Alberto Carroza i Josu.

Gols: 1-0 Servetti, 16’; 1-1 Elhadji, 40’; 1-2 Alcover, 69’; 1-3 Serrano, 79’; 1-4 Laro Setien, 94’

Àrbitre: Serrats Susi ha amonestat a Uri Escabrós, Ruben, Javi López i Pau López amb vermella directa (87’) pels locals, i Noguera i Josu pels visitants.

Assistència: 250 espectadors.