Tornem de Dénia amb un punt

CFS MAR DÉNIA 4 – 4 CERDANYOLA FC

Dissabte passat el primer equip de futbol sala feia el seu desplaçament més llarg de la temporada i visitava el Pavelló Joan Fuster per enfrontar-se al FS Mar Dénia a la jornada 18 de 2aB Nacional. L’equip venia d’una bona dinàmica en aquest inici de segona volta (victòries a Lleida i a casa davant Barceloneta) i volia fer altre pas endavant.

El partit començava amb dos equips molt ordenats defensivament però amb problemes per atacar amb fluïdesa. Sense un dominador clar en aquests primers minuts, era l’equip local qui s’avançava al minut 15 de la primera part (1-0) després d’una jugada individual per banda. El partit va seguir en la mateixa dinàmica fins que a dos minuts per acabar la primera part Jorge Tendero feia un gran gol per igualar de nou el partit.

Pel que fa a la segona part, els verds van fer un pas endavant tornant a ser l’equip que ens acostuma aquestes últimes jornades i ja al minut 21 Hèctor Albadalejo feia el seu primer gol amb l’equip (1-2) i tres minuts després l’1-3 el seu segon gol amb una bona definició. El Cerdanyola dominava el partit i de nou Jorge en una transició ofensiva faria el 1-4. Semblava que els tres punts marxarien cap a Cerdanyola, però l’encert del rival i dos errors defensius ficarien al Mar Dénia al partit de nou fent dos gols en gairebé un minut. Amb aquest canvi de dinàmica l’equip local va optar per utilitzar el porter-jugador i va obtenir el premi de l’empat al minut 38. Mancaven dos minuts pel final i l’equip de Pau Machado ho va intentar també mitjançant el 5vs4 però sense sort.

Empat a 4 final per un Cerdanyola que no ha perdut encara en aquesta segona volta i es manté vuitè amb 27 punts. El dissabte vinent visita Guiera el FS La Unión de Santa Coloma (11è classificat amb 23 punts), rival molt difícil com va demostrar a la primera volta on els punts es van quedar a Santa Coloma. Us esperem dissabte 1 de febrer a les 19:45 al PEM Guiera.

Gols dels verdiblancs:

#Somhiverds💚