Victòria d’or sobre la botzina

Cerdanyola FC 5 – 4 Barceloneta Futsal

Partidàs el viscut dilluns a Guiera. Qualitat, lluita i tensió per part dels dos equips durant els 40 minuts de joc.

El CFC, convençut de les seves possibilitats, va sortir a pel partit des de l’inici, amb un ritme altíssim que va desbordar per complet la defensa del Barceloneta, generant multitud d’ocasions de gol.
Malgrat que els visitants van aconseguir avançar-se al marcador, una delicatessen de Gordillo, Eric Mesquita i Javi García, donaven la volta al marcador (3-1), arribant-se amb aquest resultat a la mitja part, resultat curt pel viscut els primers 20 ‘ .

A la represa, igualtat. Els visitants van fer un pas endavant en la seva intensitat defensiva, fet que els va permetre incomodar a un CFC que, tot i així, va mantenir un bon to, i prova d’això va ser el 4-1, obra de Guille Sánchez a mitjans de la segona part.
El que semblava un final de partit còmode per als verds, es va convertir en tot el contrari.
El Barceloneta va respondre immediatament anotant el 4-2, gol que va animar els visitants i va crear dubtes als locals, que van perdre el control de el partit. Va arribar el 4-3 i a més la cinquena falta local, que va condicionar la seva defensa. En una més que rigorosa decisió arbitral, per una presumpta mà de Dani Alonso, arribava la igualada visitant transformant el llançament des dels deu metres.

El partit s’havia capgirat i Barceloneta era el clar dominador, però els verds no havien dit la seva última paraula. Machado, un cop més, va tirar de valentia i va apostar pel joc de cinc, que va canviar la dinàmica del partit.
Va poder fer el cinquè el CFC, amb dues bones oportunitats, i també el Barceloneta, que després d’una recuperació de pilota, disparava fora amb la porteria local buida.

Quedaven segons, i els verds ho van tornar a intentar. A falta de 2 segons i 3 dècimes per a la conclusió, i en un córner tret per Gordillo, Pedro Serra, amb un subtil cop de taló, introduïa la pilota a la porteria visitant, donant una importantíssima victòria als verds i fent esclatar d’alegria a la afició, que un cop més va empènyer a l’equip a aconseguir tres punts d’or.

Destacar  el debut oficial amb la samarreta de l’CFC de les dues noves incorporacions, Héctor Albadalejo i Victor Jiménez, que van mostrar un bon to malgrat el poc temps que porten amb la resta dels seus companys.