Lluitada victòria contra un rival directe


CLUB NATACIÓ SABADELL 2 – 3 CERDANYOLA FC 

Lluitada victòria del Cerdanyola FC a la pista del Natació Sabadell, en un partit  amb dues parts ben diferenciades i on el primer gol va arribar transcorreguts 27 minuts de joc i amb una segona part on va bullir el futbol i l’emoció i va acabar amb un resultat final de 2 gols a 3 pels verd i blancs.

El primer temps, com deiem, va servir als dos conjunts per tantejar el rival. Un partit importantíssim, doncs Natació Sabadell i Cerdanyola FC són rivals directes a la classificació. Algunes aproximacions dels verds i un parell d’arribades del Natació, la més clara una que Gordillo va treure de sota pals, van ser les jugades més destacades de la primera part. La resta de minuts transcorrien amb el conjunt de Pau Machado dominant però sense acabar de definir les jugades.

Amb el mateix 0 a 0 de l’inici, s’arribava al descans.

La sortida a pista al segon temps va significar l’inici d’un partit completament diferent. La intensitat es va anar fent palesa sobre el parquet, i tots dos conjunts, sabedors del que es jugaven, començaven a aportar perill a la porteria contraria.

Toti ho intentava de mitja volta enviant l’esfèrica fora instants abans de que arribés el primer gol del partit. Seria obra de Pau Boladeras, que culminava una contra en superioritat.

El gol va donar aire als locals, que seguien posant a prova l’habilitat de Pol Carmona. Justament el porter verd va ser protagonista d’una falta que va significar l’expulsió directe del jugador del Natació. Amb superioritat al camp, el Cerdanyola FC va aprofitar per empatar el matx a 1. Era Eric Mesquita qui finalitzava una jugada iniciada per ell mateix. Instants després Javi tenia l’oportunitat d’ampliar distàncies pero enviava la pilota al pal. Quatre minuts després, Guille Sánchez capgirava el marcador pels verds, amb una cantonada que entrava per tota l’escaire de la porteria local. Era l’1 a 2.

A tres minuts del final, una sèrie de desafortunats rebots van tornar a posar el marcador en taules. Però la reacció del Cerdanyola FC, que no estava disposat a cedir els punts, va ser immediata i Gordillo anotava el 3r i definitiu gol del partit.

Els darrers segons, i ja amb el Natació amb porter jugador, van ser frenètics en busca de l’empat. Però no hi havia temps per més, i els verd i blancs van aconseguir sumar els tres punts. Amb aquesta victòria, i encara amb alguns partits per disputar, els de Pau Machado es troben situats en una còmode cinquena posició a la classificació.

#VamosVerdes #Somhiverds💚💪