Tsunami verd!

Cerdanyola FC 5 – 0 CE L’HOSPITALET

Una altra vegada ho han tornat a fer !!!
El primer equip femení del CFC, va tornar a imposar-se al seu rival el passat diumenge al camp de la Bòbila amb un ampli resultat, 5-0 que va reflectir la superioritat de l´equip entrenat per Toni Pascual davant el seu rival L’Hospitalet, que visitava el feu Cerdanyolenc defensant la quarta posició a la taula. I ja són onze les jornades que es conten per victòries. Líders amb 33 punts.

L’equip de casa va sortir amb les idees molt clares i amb l’estil de joc que el caracteritza, i en un quart d’hora, ja havia fet tres gols. Així doncs al minut 6 Mónica Brañas far una diagonal a l’espai aprofitant una entrada de Núria, que aquesta resol amb molt ofici dins l’àrea. Al minut 14 Mónica fa un xut des de la frontal de l’àrea que entra per l’escaire de la porteria Hospitalenca, un gol de molt bella factura. I un minut més tard, Núria fa una escapada per banda, endinsant-se en l’àrea rival, veient a Noemí lliure de marca i fent una passada de la mort que la davantera Verd i blanca no desaprofita enviant la pilota dins.
L’Hospitalet va fer dos canvis per intentar frenar el Tsunami Verd, i va aconseguir no rebre cap gol més en el que restava de temps fins a acabar la primera part, tot i que les noies del sarda pressionaven moltíssim i sortien molt de pressa, volien un resultat més ampli.

La segona part, va ser més tranquil·la, l’equip controlava els temps de partit i s’agradava en el joc. Van arribar els canvis per descarregar de minuts a algunes jugadores. En el minut 57 surt al camp Rodri per donar descans a Noe i tres minuts més tard, al 60 dona una passada en profunditat que aprofita Núria sumant un segon gol pel seu compte personal i el quart per l’equip local, 4-0. Continuaran els canvis, i al minut 67 entraran al camp Granados i Bermudez substituint a Mònica i Gemma. I ja arribant al final del partit, minut 75, Núria aprofita un regal de la portera dins l’àrea i fa un altre HatTrick (i ja són dos, aquesta temporada) fen pujar al marcador el 5-0 final.
Destacar, que si la porteria Cerdanyolenca va acabar sense gols, va ser gràcies al treball de la defensa i a una molt bona actuació de Segu, la nostra portera que va tenir diverses aturades de mèrit.

Aquest cap de setmana, toca descans, el pròxim partit serà a casa del MirasolBaco Unión, C.F.A, que defensa la sisena posició a la taula amb 18 punts. Serà un rival amb el qual ens haurem de fer fortes, lluitar fins a l’últim minut i jugar com nosaltres sabem. No es val a badar!

#SOM,FEM,SARDA!!!