Un equip de 10

Levante las Planas 1 – 2 Cerdanyola FC

Si senyor!!!!, un equip que porta deu jornades sense conèixer derrota ni empat, un equip que porta deu partits donant la cara, lluitant i deixant-se la pell al camp. Un equip que cada setmana il·lusiona a l’afició i que cada pas que fa, està una mica més a prop del seu objectiu. Un equip que porta 30 punts dels 30 possibles.

Aquesta setmana tocava posar-se la roba de treball, per què es visitava el feu d’un rival directe, el Levante Las Planas, que estava en tercera posició a sis punts del Cerdanyola. El partit des dels primers minuts, ja es veia que seria complicat, el rival estrenyia molt i posava molta intensitat al matx, però les vallesanes no ho posarien fàcil. Michi al minut 23 a un córner va estavellar la pilota al pal i Granados al minut 26 va tenir una contra que la portera del Levante va anul·lar amb una molt bona parada. Però el Cerdanyola pressionava i va ser al minut 27 que Núria després d’un corner va ficar la pilota dins els tres pals locals. 0-1. El que restava de primera part va ser una lluita de poders entre els dos equips amb bones jugades però sense moure el marcador. Al minut 44 Segu, portera del CFC es va lesionar.

Va començar la segona part amb el canvi obligat a la porteria Verd-i-Blanca sortint Patri a defensar-la. Al minut 57 el Cerdanyola rep una falta a la frontal de l’àrea i aquesta fou magistralment executada per Ainhoa Vallecillos que posaba l’empat a 1 al marcador. El partit es va posar molt intens dins del camp i fora del camp, la grada local apretava moltíssim a les seves jugadores i aquestes començaven a jugar més fort. Pero Núria tenia a la butxaca un gol que es va treure en un altre córner al minut 61 que donava un altre cop la victòria a l’equip de Toni Pascual. Al minut 62 la jugadora local autora del gol va ser expulsada per segona groga i el Levante es quedava amb 10, però poc durava l’alegria per les Noies del CFC, ja que en el minut 73 era expulsada per vermella directa, la lateral Clara Baldò i ara era l’equip Vallesà el que es quedava amb deu.

Tot i això i amb tot lo que va pasar fins que l´àrbitre va finalitzar el partit (insults de la grada , tensió a les banquetes, partit molt dur…) el Cerdanyola va aconseguir una victòria molt important davant un rival molt directe y va portar els tres punts cap a Casa .

Ara ja toca pensar en el proper partit, que torna a ser un altre cop contra el tercer classificat, pero en aquest cas es L´Hospitalet . Així doncs, aquest diumenge a les 12:00h juguem a casa i son tres punts molt importants. Esperem que vingueu a animar-nos .

#Som, fem, Sarda