Líders en solitari

Cerdanyola FC 7 – 1 Gimnàstic de Manresa

Després vuit jornades mantenint un dur pols amb l’equip Andorrà, i sent líders a la vuitena jornada només per la diferència de gols, l’equip verd-i-blanc aconsegueix en un partit molt seriós contra el Gimnàstic de Manresa el lideratge en solitari a primera divisió catalana.

Les jugadores de l’equip que entrena Toni Pascual, coneixedores de l’empat que havia fet l’Andorra dissabte a la tarda en enfront del Mirasol Baco Unión C.F., (3-3) sabien que tenien l’oportunitat de poder assolir el lideratge de la categoria en solitari distanciant-se 2 punts amb l’Andorra si feien bé la seva feina guanyant a l’equip entrenat per un conegut de l’afició Cerdanyolenca, Roger Martín (que va ser entrenador del primer equip femení fa un parell de temporades).

Matí de diumenge fred al camp de la Bòbila i començament del partit amb un minut de protesta pactat per part dels dos equips donant força a les demandes dels equips femenins de la lliga Iberdrola.
Durant els primers 15 minuts el Cerdanyola ataca amb insistència la porteria del Nàstic però amb imprecisions al centre del camp que fan que l’equip visitant tingui alguna oportunitat per fer gol, amb un xut al pal que no entra pels pèls. Però al minut 17 Noemí fa un gol digne d’una davantera centre pura i tot seguit, al minut 25, aconsegueix el segon (2-0). Amb aquest resultat l’equip local començava a tenir el joc controlat i aconseguien arribar amb facilitat a l’àrea rival. Al final de la primera part havien tret 6 córners a favor.

Comencen els segons 45 minuts amb el mateix onze que havia sortit al camp la primera part. I amb un joc seriós i molt vertical. Els primers 15 minuts, l’equip local allarga distància al marcador amb 3 gols més, (54′ gol de Carla, 56′ gol de Rodri i minut 61 gol de penal fet sobre Noemí executat perfectament per Núria).
Al minut 73 l’equip Manresà fa una jugada dins l’àrea amb un tir creuat que acaba dins la porteria defensada per Patrícia (5-1). L’equip de casa, lluny de posar-se nerviós pel gol rebut en contra, continua dominant el partit aprofitant els canvis per donar aire fresc mantenint el resultat fins a gairebé el final del partit, però hi havia encara un gol dins les botes de Noe que feia el seu Hat-trick particular al minut 88. Encara quedava temps per mes i Núria augmentava el seu compte personal amb un altre gol al minut 89.

Resultat final 7-1 i tres punts que es queden a casa i ja són 27 de 27. Però l’equip ha d’anar pas a pas per aconseguir l’objectiu i la setmana que vinent se’ns presenta un dur adversari, el Levante las Planas a casa seva i amb sis punts de distància només. Però si d’una cosa podem estar segurs, és que aquestes jugadores es deixaran la pell per portar els tres punts cap a casa.

#SOMFEMSARDA