El Cerdanyola cau a la pista de la Unión (6-3)

Al conjunt verd-i-blanc se li escapa un partit en els primers 10 minuts, quan el Cerdanyola ja perdia 4-0 i feia molt difícil la remuntada.

El conjunt de Pau Machado sabia que al Pavelló del Raval (Santa Coloma) es trobaria a un rival molt dur al davant. I així ho demostraven des del primer minut quan Gabi aprofitava una sortida amb porter obert per fer el 1-0. No ha donat temps de païr el primer, que ha arribat el segon, aquest cop per part de Pipa culminant una jugada de servei de cantonada (2-0). El Cerdanyola no aconseguia frenar el potencial ofensiu dels de Santa Coloma i Pipa tornava a marcar al minut 5 el 3-0. I no acabaria aquí, ja que Pelu aprofitava un servei de banda per fer el 4-0 al minut 9. Pau demanava temps mort i feia alguns canvi, com per exemple, entrava Fran Herruzo a la porteria canviant Biel. A partir d’aquí, els visitants se sentien més cómodes i al minut 15 Javi culminava una gran acció colectiva per retallar distàncies. El Cerdanyola feia mèrits per encara reduïr més la distància en el marcador i Gordillo feia el 4-2 a falta de poc per arribar al descans. Encara el Cerdanyola tindria oportunitats per apropar-se més al marcador però finalment s’arribaria amb aquest dos gols de marge al descans.
A la segona part, el Cerdanyola seguia controlant la possessió i els atacs, i buscava el tercer gol amb insistència. Quan Toti feia un gran gol de pívot, aprofitant una superioritat momentània ja que Pelu havia estat expulsat per doble amonestació, i posava al Cerdanyola a només un gol per sota (4-3) al minut 32. Però tot i tenir ocasions per empatar el partit, la pissarra de Juanjo Amigo tornaria a sorgir efecte i la Unión marcava el 5-3 mitjançant Amores, gol que els donaria molt d’oxigen en els minuts finals. A partir d’aquí, els verd-i-blancs optaven pel porter jugador i, tot i tenir alguna ocasió per marcar, era la Unión qui aprofitava una recuperació per fer el 6-3 definitiu, obra de Busi.
Al final del partit, la tensió ha estat present i ha acabat amb Gordillo expulsat per una picabaralla.
Segona derrota consecutiva del Cerdanyola en un partit on li ha costat anar a remolc des de bon començament.
FITXA DEL PARTIT:
 
CFS LA UNIÓN (6): Héctor (P), Busi (1), Amores (1), Pipa (2) i Gabi (5) – cinc inicial – Luisito (P), Carlitos, Wesley, Pelu (C)(1), José, Josué, Nasri i Fran.
CERDANYOLA FC (3): Biel (P), Gordillo (1), Toti (1), Dani i Mesquita – cinc inicial – Fran (P), Pol (P), Jorge, Albert, Javi (C)(1), Pedro i Ortega.
Etiquetes: