El Cerdanyola pateix la primera derrota de la temporada

Cerdanyola FC 3 – CFS Dénia 4

L’equip de Pau Machado es va trobar a Guiera davant el CFS Mar Dénia, un conjunt molt seriós i ben plantat que va complicar molt la sortida de pilota als verd-i-blancs.

El partit començava amb força igualtat en quant a ocasions i dominis, i els dos equips s’alternaven al joc. Fins que al minut 13, Curro ha aprofitat un refús per obrir el marcador pels visitants (0-1). A partir d’aquest moment, el Dénia s’ha sentit més còmode i ha pogut augmentar la distància al marcador amb un gol de Juanjo casi acabant la primera part (0-2). Abans de la mitja part, el Cerdanyola ja volia retallar distàncies però es topava amb el pal per dos cops, primer Gordillo i després Toti.
A la segona part, el Cerdanyola sortia amb un punt més de ritme i el gol local s’apropava. Així doncs, Guille feia una gran jugada individual per marcar el 1-2 al minut 24. Quan millor estava el Cerdanyola i semblava que l’empat podia fer-se efectiu, un contraatac del Dénia el culminava Ferran sota les cames de Pol per fer el 1-3. Guille estava amb molta confiança i tornava a fer una gran jugada individual per fer el 2-3. A més, va estar molt a prop del hat-trick però el seu xut va anar directament al travesser. Finalment, Omar feia el 2-4 a falta de 5 minuts i Pau Machado optava pel porter jugador. El Cerdanyola aconseguia retallar de nou distàncies amb un gol de Pedro Serra però es quedava sense temps per poder empatar el partit.
Primera derrota de la temporada en un partit vibrant on el Cerdanyola ha estat millor a la segona part que en l’inici de partit.
FITXA DEL PARTIT:
CERDANYOLA FC (2): Pol (P), Gordillo, Toti, Dani i Pedro (1) – cinc inicial – Biel (P), Guille (2), Javi (C), Guerrero, Albert, Jorge i Ortega.
CFS MAR DÉNIA (3): Sergi (P), Miguel, Blai (C), Juanjo (1) i Ferran (1) – cinc inicial – Roque (P), Jaén, Niko, Omar (1), Luis, Curro (1) i Edu.
Etiquetes: