Neix el nou carnet de soci futbol base!

Queda poc perquè la pilota torni a rodar! I amb la nova temporada arriben algunes novetats al nostre club! La primera va ser la nova equipació, presentada el passat mes de maig al MAC de Cerdanyola. La segona… el nou ‘carnet soci futbol base!

Es tracta d’un carnet personal i acreditatiu per a la unitat familiar dels jugadors inscrits a la base que permet seguir tots els partits que el nostre primer equip masculí (Tercera Divisió) jugui a casa sense haver d’abonar l’entrada.

Us arribarà un PDF al vostre correu electrònic i, a més, us entregaran al club el carnet físic. Ambdós tindran la mateixa validesa.

D’aquesta manera volem que la nostra base s’identifiqui amb els nostres equips amateurs i que les grades de Fontetes s’omplin dels nostres colors. Som-hi, verds!!!!