Exitosa Masterclass a Elite Soccer Mac

 

Una sessió Masterclass on van assistir-hi més de 90 jugadors participants durant aquests mesos d’entrenament

 

El passat diumenge dia 3 l’equip d’Elite Soccer Mac va posar punt i final a la Tecnificació 2018, iniciada el 8 d’octubre de 2017, a les instal·lacions de la Bòbila.

Ha estat un procés llarg d’aprenentatge per a tots aquells jugadors participants, dividit en dotze sessions les quals es realitzaven tots els diumenges de 17:30h a 19:30h de la tarda.

És una formació futbolística orientada a nens nascuts entre 2003 i 2011 on es treballa amb una metodologia de treball aplicada a l’aprenentatge tàctic a través de la tècnica. Així doncs es garanteix l’aprenentatge individual i col·lectiu adaptat sempre al nivell maduratiu.

En aquest esdeveniment van participar-hi diferents jugadors i jugadores, que en algun moment hem tingut el plaer d’entrenar amb ells, com per exemple:

• Arnau Puigmal (RCDE, MANCHESTER UD, ESP SUB 17)
• Carlos Blanco (CORNELLÀ, RCDE, FCB, JUVENTUS, GIMNÀSTIC TARRAGONA, BETIS)
• Julio Alonso (JABAC, DAMM, BETIS)
• Victor Fernández (SANTCUGAT, JABAC, CORNELLÀ, NEWCASTLE FC)
• Laia Muñoz (SANTCUGAT, FCB, ESP SUB 17)

 

Tots ells van compartir l’última tarda d’entrenament amb els nens explicant les seves vivències en el món del futbol i la manera amb la qual estan encarant les seves carreres en el futbol professional. Les paraules més repetides van ser l’esforç, la constància i la dedicació diària, a més a més de parlar altres temes com la importància de portar una dieta saludable o mantenir una bona conducta en l’àmbit esportiu i escolar.
Tots ells van poder fotografiar-se amb uns invitats de luxe que van respondre a totes les inquietuds dels més menuts.