Descobreix la nostra nova equipació!

 

El MAC de Cerdanyola va ser l’escenari el passat dijous de la presentació de la nova equipació del Cerdanyola FC per part del Club i de la vuitena edició de la Cerdanyola Cup Memorial Marc Badia.

 

La junta directiva de l’entitat, a més, va fer balanç de la campanya 2017/2018 i va explicar diversos projectes en els quals treballa.

 

El primer a parlar va ser el president, Felipe López, per donar pas al tècnic del primer equip de futbol, Toni Carrillo, “el nostre etern entrenador”.

 

El preparador verd-i-blanc, que la temporada vinent complirà 11 anys en el càrrec, va agrair la confiança rebuda i va mostrar-se content per la trajectòria de l’equip. “Són 10 anys amb tot vosaltres i és un vertader orgull, qui anava a dir-ho fa 10 anys! A principi de temporada vam decidir canviar un gran nombre de jugadors i això representa un risc. Durant la primera volta l’equip va estar fluix però vam tenir la virtut d’incorporar algun jugador en el mercat d’hivern i això va fer que la segona volta aconseguíssim números pràcticament de playoff”, declarava el mister.

 

“Estic content, penso que hem competit contra entitats de nivell increïble, amb molt més pressupost que nosaltres, i una trajectòria en aquestes categories”, afegia al respecte.

 

En relació a la temporada vinent, Carrillo va assenyalar que la idea és mantenir el gruix de la plantilla i incorporar cinc o sis jugadors: “Pensem que aquestes incorporacions, que quedaran pràcticament enllestides en un parell de setmanes, han de millorar la classificació”.

 

El segon entrenador més longeu en les banquetes del futbol català, des de Primera Divisió i –almenys– fins a Primera Catalana, va destacar el valor del futbol base: “Per nosaltres és molt important el futbol base i haver tingut més de sis juvenils durant l’any. Tenim sis jugadors de la pedrera, avui mateix hem renovat dos jugadors importants, formats aquí (Víctor Aliaga i Roger Colomina). El futbol base ha millorat moltíssim i això ens ajuda al primer equip. Estem molt satisfets. Si cada any podem tenir més jugadors de la pedrera al primer equip, millor que millor“.

 

 

TORN PER AL FUTSAL

 

Després de les paraules de Carrillo, Pablo Garcia, adjunt a David Herráiz en el primer equip de futbol sala i també coordinador de la secció, va avançar la creació de dos nous equips: “La idea és que hi hagi tres equips més, passarem a 12. A part del positiu del creixement, creiem que dos d’aquests equips són vitals per al futur. Un és l’escola formativa de prebenjamins, que no teníem fins ara. Si fem les coses bé, seran els nens i nenes que formin part del benjamí federat”.

“Un altre equip que creiem que és important és l’Amateur B, al marge del Segona B, perquè es dóna el cas de jugadors que han estat molts anys amb nosaltres, que tenen una trajectòria en el club, i quan acaben l’etapa de juvenil i passen a sènior no tots poden tenir lloc en el primer equip. Aquest any sí que es dóna el cas que tenim dos jugadors Guille Sánchez i Dani Alonso, que han estat tota la temporada amb nosaltres, i l’any que ve passaran a formar part cent per cent del primer equip. Però tenim uns altres que fins ara no podíem donar-los sortida i amb la creació d’aquest equip no tindran la necessitat d’anar-se’n a un altre club o una altra ciutat a jugar”, va desvetllar el colomenc.

 

Garcia també va fer balanç de la temporada: “El primer equip ha complert l’objectiu de mantenir la categoria, amb un final de temporada molt bo. Hem acabat en una posició que aparentment és tranquil·la però l’any ha estat molt dur, no com sembla per la posició final, ja que hem competit contra clubs històrics. Estem en una categoria en la qual els equips tenen recursos i sobretot una estructura pel que fa a futbol sala base superior a la nostra avui dia, però tot això és una motivació, estem en la tercera categoria en l’àmbit estatal i a força de treball crec que hem competit al cent per cent contra tots els equips i hem fet una posició bastant digna”.

 

I va avançar que de cara a l’any que ve “hi haurà jugadors que surtin per decisió tècnica, uns altres per decisió pròpia. De tot us anirem informant”.

 

EL FEMENÍ CANVIA DE COMANDAMENT

 

Va reprendre la paraula Felipe López per anunciar importants canvis en el futbol femení verd: “Incorporem a José Antonio Lázaro com a coordinador de la secció i l’entrenador del primer equip serà Toni Camacho, procedent del Sant Gabriel, que ve amb l’esperit i la necessitat que tenim que el nostre primer equip femení torni a categoria nacional”.

 

 

BONA SALUT DE LA BASE

 

Quant al futbol base, el coordinador general del club, Miquel Bonamich, es va mostrar molt satisfet de com ha anat en línies generals, i va destacar el treball formatiu de l’entitat: “És molt important per nosaltres l’escola formativa UAB, coordinada pel Cristian Gómez, i és un treball totalment formatiu del Consell Esportiu”.

 

Del Femení, Bonamich va afegir: “El primer equip ha fet molt bona temporada, sobretot en la segona volta. A Infantil, Aleví i Benjamí tenim molt bona pedrera, pugen molt bones jugadores”.

 

Per últim, va presentar el nou organigrama:

 

 

LABOR SOCIAL I SOLIDÀRIA

 

El directiu José Luis Morales va ser l’encarregat de parlar de la vessant social del Cerdanyola FC, així com d’explicar diverses iniciatives solidàries que s’han dut a terme, com l’entrega de 700 equipacions a ACAU (Asociación Coordinador de Ayuda Unida) amb destí Burkina Faso: “Des de fa anys el Cerdanyola FC realitza diferents activitats socials i solidàries i totes elles tenen un denominador comú i sou vosaltres, les famílies que formeu el Cerdanyola. Aquesta junta directiva no pot fer més que agrair-vos la vostra col·laboració”.

 

NOUS PROJECTES

 

Entre els aspectes socials, una de les principales novetats que es duran a terme es el nou carnet del futbol base. “Hem pensat a oferir a totes les famílies del futbol base un carnet que mitjançant un codi de barres els permetrà ser partícips de tots els esdeveniments del Club, des dels partits del primer equip, futbol sala, femení, … Intentarem unir el potencial que té el club, un potencial de 1200 famílies, i portar-ho a la pràctica cada diumenge. Futbol Base i primer equip han d’acabar sent un mateix. Al final l’objectiu del nen ha de ser veure en un jugador del primer equip el mirall en el qual es vol mirar durant ‘x’ temps”, va comunicar Felipe López, abans d’anunciar que “també estem potenciant la part de comunicació i, per això, a partir de setembre tindrem una nova pàgina web, molt més visual, intuïtiva i participativa que l’actual”.

 

UNA EQUIPACIÓ PER TRIOMFAR

 

I va arribar el moment més esperat de la tarda, el de la presentació de la nova equipació per la 2018/2019. “Després de tenir moltíssimes reunions amb moltíssimes marques, hem triat un partner que creiem que ha de ser el partner principal i que és el soci perfecte”, va avançar López Rins, que va donar pas a Miguel Alfonso, gerent de Bemiser, marca que vestirà al Cerdanyola FC: “Desitjo poder estar a l’altura del que s’espera de la nostra marca”, va remarcar l’empresari, que es va posar a la disposició de les famílies, en mig d’una allau de reaccions positives entre els assistents quan els models van començar a desfilar amb les noves samarretes verd-i-blanques.

 

 

 

CERDANYOLA CUP

 

Una vegada presentada la nova equipació, el vicepresident Jordi Riba, acompanyat per la regidora d’esports Laura Benseny, va desgranar la propera Cerdanyola Cup Memorial Marc Badia, torneig aleví i infantil de referència.

 

“Aquest any tenim dues novetats. La primera es pot observar al logo, hem signat una col·laboració amb l’empresa ‘Sport CSKH’ per intentar obrir el torneig al mercat xinès de cara a pròximes edicions. La segona és que aquest any participarà un equip danès, un francès i un americà, començant així amb la internacionalització del campionat”, avançava Riba.

 

 

La Cerdanyola Cup Memorial Marc Badia es disputarà el cap de setmana del 9-10 de juny i comptarà amb 24 equips per categoria. El funcionament serà el d’altres anys, dissabte lliguetes, diumenge finals. València, Vila-real, Llevant, Reial Societat, Osasuna, Saragossa, Osca, Celta, Espanyol i Deportivo de la Corunya, són alguns dels equips confirmats.

 

“És important posar Cerdanyola al mapa i que l’esport creixi”, declarava Laura Benseny al respecte. “Entenem que l’Ajuntament fem el que podem, que sovint no és el que ens demanen les entitats. Sabem que les instal·lacions no estan com haurien d’estar. Em dol molt quan per exemple el futbol sala no pot tenir les instal·lacions que vol. Esperem que puguin tenir més hores a Guiera… Serà difícil, però mà estesa per part de l’Ajuntament”, va finalitzar la regidora.