Arriba la Cerdanyola Cup Memorial Marc Badia!

 

 

Els propers 9 i 10 de junt tindrà lloc la 8a edició de la Cerdanyola Cup Memorial Marc Badia, torneig aleví i infantil de referència.

 

 

“Aquest any tenim dues novetats. La primera es pot observar al logo, hem signat una col·laboració amb l’empresa ‘Sport CSKH’ per intentar obrir el torneig al mercat xinès de cara a pròximes edicions. La segona és que aquest any participarà un equip danès, un francès i un americà, començant així amb la internacionalització del campionat”, va avançar el vicepresident del Cerdanyola FC Jordi Riba durant la presentació de l’edició el passat dijous al MAC de Cerdanyola.

 

La Cerdanyola Cup Memorial Marc Badia comptarà amb 24 equips per categoria. El funcionament serà el d’altres anys, dissabte lliguetes, diumenge finals. València, Vila-real, Llevant, Reial Societat, Osasuna, Saragossa, Osca, Celta, Espanyol i Deportivo de la Corunya, són alguns dels equips confirmats.

 

“És important posar Cerdanyola al mapa i que l’esport creixi”, declarava la regidora d’esports Laura Benseny al respecte.