1 de novembre: presentació d’equips

L’esperada presentació de tots els equips del Cerdanyola Futbol Club serà, el proper dimecres 1 de novembre.

Un dia especial. La desfilada dels gairebé 1000 jugadors i jugadores del club sempre és un dia de nervis i emoció, sobretot pels més petits i les famílies. Enguany, i aprofitant que dimecres 1 de novembre és festiu, el club celebrarà la presentació oficial a les instal.lacions de Fontetes a partir de les 15.30h.

Tots els integrants del CFC participaran a l’acte: des dels patufets i jugadors de l’Escola UAB, fins als jugadors de futbol 7 i 11, futbol sala, jugadores del femení, veterans i primers equips de cadascuna de les seccions.

Acte seguit, a les 18.00h, es disputarà el partit de la 12a jornada de lliga de #3div5 entre Cerdanyola FC i l’UAT Horta, una cita a la que tots els presents hi estan convidats i que serà de portes obertes.

Save the date! Desa’t la data! Apúntate la fecha!