Cerdanyola FC: el club de la teva ciutat

Cerdanyola FC: el club de la teva ciutat

[col_1_2]

El Cerdanyola del Vallès té una història molt curta. Es va fundar el juny de 2006, com a resultat de la fusió dels cinc clubs de futbol existents fins aleshores a la nostra ciutat: Centre d’Esports Cerdanyola, UE Fontetes, EFUD Cerdanyola, CF Baroja i EF Cerdanyolense-Montflorit. La majoria d’aquestes entitats si tenien al seu darrere una trajectòria de dècades representant el futbol de Cerdanyola arreu de Catalunya.

La fusió va possibilitar la creació d’una entitat més potent en tots els àmbits: a nivell esportiu, amb més equips i una presència més destacada al panorama del futbol català; a nivell social, en aplegar-se les masses socials de les entitats fusionades, i a nivell econòmic, en poder gestionar un pressupost significativament superior als que gestionaven cadascun dels clubs dissolts.

Quan a les instal·lacions, el club compta amb els camps del complex esportiu La Bòbila – Pinetons, tots dos de gespa artificial i el Municipal de Fontetes.

[/col_1_2]

[col_1_2]

[lightbox title=”Cerdanyola el teu Club” class=”” style=”” link=”” prettyPhoto=”1″]

[/lightbox]

[lightbox title=”Cerdanyola el teu Club” class=”” style=”” link=”” prettyPhoto=”1″]

 

[/lightbox]

[/col_1_2]

Des de l’1 de juliol de 2012, el President de l’entitat és en Felipe López Rins. Sota la seva direcció s’ha engegat un projecte que pretén millorar el nivell esportiu i formatiu de l’entitat fins a situar-la, a mitjà termini, entre les més destacades del futbol català.