El Cerdanyola cau sense opcions a Montijo

UE Montijo 3 – 0 Cerdanyola FC

El Cerdanyola no ha pogut sumar en el viatge a Montijo i ha caigut derrotat per un clar 3 a 0 en un partit on no ha estat encertat.
Domini altern en els primers compassos de partit que s’han trencat al quart d’hora de joc quan Raillo rematava al fons de la xarxa a la sortida d’un córner. El gol ha fet mal al conjunt verd que li ha costat generar perill sobre la porteria de Tienza. Passada la mitja hora, Max Marcet rematava amb el cap fora. I més difícil s’ha posat en el 35’, quan el Montijo feia el segon amb una centrada per banda i rematada al segon pal de Pino. Un 2-0 amb el que s’ha arribat al descans.

A la represa, els verds han sortit amb intensitat però en el 49’ ha caigut un altre gerro d’aigua freda quan Cristo Medina feia el tercer. Els homes d’Oliver Ballabriga han intentat retallar diferències amb una falta que picava Max Marcet i que sortia fora per poc. La mala sort també ha arribat en forma de lesió quan Kuku ha hagut de ser substituït per Chabboura. En el tram final, els verds han tingut més la possessió però sense arribar amb claredat a excepció d’un xut de Padillo que ha tret el porter local i el partit ha finalitzat amb el 3-0. Els vallesans disputaran el proper partit en dues setmanes al camp del Leganés B.

Fitxa tècnica:
UE Montijo: Tienza, Pedro Toro, Madrigal, Akapo, Pino, Ibrahim Keita (Barragán, 68’), Batanero, Yeray, Javi Chino, Cristino Medina i Raillo.
Cerdanyola FC: Sergio, Dani Martí, Bruno Lorente, Marc Vicente (Adam, 60’), Noel, Max Marcet, Juanan, Kuku (Chabboura, 65’), Astray, Gonpi (Padillo, 60’) i Perone.
Gols: 1-0 Raillo, 15’; 2-0 Montijo, 35’; 3-0 Cristo Medina, 49’.