El Cerdanyola d’Oliver Ballabriga guanya a Don Benito

CD Don Benito 0 – 1 Cerdanyola FC

El Cerdanyola FC ha sumat la segona victòria de la temporada en el debut d’Oliver Ballabriga a la banqueta verda superant per la mínima al CD Don Benito amb gol de Dani Ruiz.

Primera part igualada i de poques ocasions. Els vallesans buscaven el gol amb una rematada de Chabboura que blocava Sebas Gil. Responien els locals amb un tir de Carlos López que atrapava Sergio amb seguretat. Pedro Astray també generava perill amb una falta directa que es passejava per l’interior de l’àrea però que no trobava rematador. Amb el pas dels minuts el Cerdanyola ha guanyat metres però sense arribar amb claredat. En el tram final, Pablo Rodríguez ha xutat fregant el pal però s’ha arribat al descans amb el marcador inicial.

A la represa, els d’Oliver Ballabriga han gaudit d’una gran ocasió amb una internada a l’àrea de Gonpi que ha obligat a Sebas Gil a treure una mà salvadora. El porter local també allunyava el perill verd en un córner tancat que picava Pedro Astray. El duel semblava no tenir un dominador clar fins que en el 73′, Dani Ruiz agafava l’esfèrica dins l’àrea i amb una gran rematada enviava l’esfèrica al fons de la xarxa. Un gol que feia esclatar d’alegria la banqueta verda. Amb el gol, el Don Benito ha pressionat en busca de l’empat però el Cerdanyola ha sabut patir per mantenir el marcador, inclús Max Marcet ha gaudit d’una ocasió per fer el segon en un mà a mà que Gil ha aturat. Al final, tres punts d’or pel Cerdanyola que suma 9 punts i que rebrà el CD Coria a Fontetes diumenge vinent.

 

Fitxa tècnica:

CD Don Benito: Sebas Gil, Trinidad, Guijarro, Rafa Ortiz, Fran Pérez, Santana (Anton Concheiro, 73′), Pablo Rodríguez (Manu Molina, 63′), Carlos López, Jose Espinar, Alex Herrera (Marcos Ruiz, 89′) i Josue (Álvaro Garcia, 63′).

Cerdanyola FC: Sergio, Dani Reina, Dani Martí, Perone, Marc Vicente, Noel, Pedro Astray, Gonpi (Padillo, 90′), Max Marcet (Bruno, 87′), Moha (Kuku, 76′) i Dani Ruiz (Adam, 87′).

Gols: 0-1 Dani Ruiz, 72′.

Àrbitre: Garcia Padilla ha amonestat a Max Marcet, Chabboura, Pedro Astray, Gonpi i Bruno Perone.