El Cerdanyola rep la Peña Deportiva en un duel crucial

El primer equip del Cerdanyola FC rebrà la SCR Peña Deportiva en el Municipal de Fontetes per disputar la jornada 32 de la lliga Segunda B-Segunda RFEF. Els homes de Toni Carrillo, que se situen en l’onzena posició amb 39 punts després de caure a Terrassa, jugaran el partit diumenge vinent, 1 de maig a les 12h. Per la seva part, lel conjunt balear se situa en la tercera posició amb 50 punts.

Toni Carrillo destaca la importància de competir en aquest últim tram de temporada: “El partit de diumenge a Terrassa no ha estat el millor que hem fet, no vam estar a un bon nivell, però sabem que ens queden tres jornades i hem de buscar una victòria que ens aproparia molt a la salvació”. Respecte el duel de diumenge afirma que “Hem de jugar amb més intensitat que la jornada passada, però el problema és com arribem en aquesta alçada de la temporada. L’equip ha fet un desgast molt gran amb molts partits on ha donat el 120% i per això portem algunes setmanes treballant per arribar bé a aquesta recta final. Les càrregues estan molt controlades en els entrenaments per poder competir al màxim en aquestes tres últimes jornades crucials. Sabem que diumenge jugarem contra un equip que està lluitant per les primeres places, tot i que és cert que la diferència de punts no és tant gran. Davant tindrem un equip professional, ben treballat i que serà perillós. Té jugadors de molta qualitat, ben organitzat defensivament, equilibrat a totes les línies, amb molta qualitat al mig del camp i per dalt amb jugadors desequilibrants”.

Els jugadors i cos tècnic estan totalment compromesos i per això comenta que “Els nostres jugadors són molt conscients del que hi ha, tenen molta maduresa i sap que queden tres partits per poder sumar, però que cal fer-ho com abans millor. Psicològicament estem ben preparats i ho donarem tot per afrontar aquesta recta final decisiva”. Per últim, respecte l’afició, Toni Carrillo envia un missatge a l’afició: “Els últims partits a casa el camp a estat ple i ens agradaria que es mantingués la mateixa línia perquè ens ajuda, ells gaudeixen i nosaltres gaudim amb ells. És molt important que el camp estigui ple com el dia de l’Espanyol o el Numància, per exemple, perquè ens donaria un plus de motivació molt gran”.

CERDANYOLA, F.C. – SCR PEÑA DEPORTIVA

01-05-2022 | 12h