El Cerdanyola disputarà a Terrassa un duel directe per la permanència

El primer equip del Cerdanyola FC visitarà el Municipal de Ca n’Anglada per disputar la jornada 31 de la lliga Segunda B-Segunda RFEF. Els homes de Toni Carrillo, que se situen en la desena posició amb 39 punts després de caure a Fontetes davant el Formentera, jugaran el partit diumenge vinent, 24 d’abril a les 18h. Per la seva part, el Terrassa se situa en la dotzena posició amb 38 punts.

Toni Carrillo fa una anàlisis de la derrota davant el Formentera: “Vem fer el que fem sempre davant un equip molt dinàmic, ràpid i intens que ens va sorprendre. En els gols van demostrar tenir molt de talent davant, i quan més aprop estàvem del tres a dos ens van fer el tercer. Són partits molt igualats que s’acaben decantant per algun detall o una pinzellada de talent. I aquest cop no vem poder sumar”.

Respecte el duel contra el Terrassa, Carrillo comenta que “Sabem que serà un partit difícil perquè els dos equips estem lluitant per un mateix objectiu. El Terrassa té un bon equip, molt dinàmic , i que ho està fent bé aquesta temporada. Voldran sumar els tres punts per arribar com abans millor a l’objectiu de la permanència, i més davant la seva afició. Però nosaltres no hem de canviar el que sabem fer per anar a jugar a Ca n’Anglada. És un partit transcendental pels dos i hem d’intentar sumar. Són partits que s’acaben decantant per petits detalls i situacions puntuals. Té una plantilla equilibrada amb jugadors defensivament forts. A més de jugadors de talent, que generen bon joc per fora i molts recursos”.

Per últim, l’entrenador afirma que “queden quatre partits per acabar la temporada i no sabem en quants punts estarà la salvació però anem a Terrassa a buscar els màxims punts possibles. Hem de continuar competint com ho estem fent fins ara”.

TERRASSA, FC – CERDANYOLA, F.C.

24-04-2022 18:00