El Cerdanyola FC vol allargar la ratxa de victòries davant el Formentera

El primer equip del Cerdanyola FC rebrà la SD Formentera per disputar la jornada 30 de la lliga Segunda B-Segunda RFEF. Els homes de Toni Carrillo, que se situen en la novena posició amb 39 punts després de sumar una victòria de prestigi davant l’Espanyol B a Fontetes, jugaran el partit diumenge vinent, 17 d’abril a les 12h. Per la seva part, el Formentera se situa en la sisena posició amb 43 punts.

Toni Carrillo es mostra satisfet de la victòria del passat diumenge contra l’Espanyol B: “Era un partit amb moltes baixes, que sabíem que seria molt difícil perquè ens visitava el millor equip del grup, i va sortir tot rodó. Sabíem que havíem de fer i ho hem complert de la millor manera. Vem fer del nostre camp un fortí on competim a un gran nivell i on aconseguim que el rival li costi molt defensar el nostre joc“. Respecte al duel de diumenge, Carrillo avisa que “Ens espera un parit complicat, contra un equip que la setmana passada va trencar una mala ratxa com la que vam tenir nosaltres guanyant 1-0 al Badalona. Té 43 punts i, per tant, ja ha obtingut el primer objectiu que era salvar-se, però que voldrà jugar el play-off d’ascens. És un conjunt molt semblant a nosaltres pel que fa a posada en escena. Ser vertical, amb un davanter centre que és la seva referència i amb jugadors de molt de talent per dins. És molt competitiu i encaixa pocs gols, i això ho hem de tenir en compte”.

Finalment, l’entrenador verd remarca la importància de sumar els tres punts “Sabem que si guanyem diumenge tindríem la permanència molt a prop, i per això guanyar aquest partit és clau per nosaltres. Passar la frontera dels 40 punts és un tema psicològic i hem preparat el partit amb la mateixa intensitat que el de la setmana passada. Queden només 15 punts en joc per acabar la temporada i els tres punts de diumenge són claus per seguir un altre any en aquesta categoria tan difícil i igualada que actualment té set equips amb dos punts de diferència“.

CERDANYOLA, F.C. – SD FORMENTERA

17-04-2022 12h