El Cerdanyola vol retrobar-se amb el gol davant el Lleida

El primer equip del Cerdanyola FC es desplaçarà a Lleida per disputar la jornada 28 de la lliga Segunda B-Segunda RFEF davant el Club Lleida Esportiu. Els homes de Toni Carrillo, que se situen en l’onzena posició amb 33 punts després de caure a Fontetes amb l’Ebro, jugarà el partit diumenge vinent, 3 d’abril a les 17h. Per la seva part, el Lleida se situa en la desena posició amb 36 punts.

Toni Carrillo explica la importància del duel contra el Lleida: “Hem de lluitar per salvar la categoria. Sabem que ens juguem molt diumenge“. Respecte les dificultats que s’està trobant l’equip verd de cara porteria, exposa que “La primera volta fèiem quatre ocasions i tres acabaven en gol, i ara fem moltes ocasions però no marquem, com el dia del Tarazona, Ibiza o el passat diumenge davant l’Ebro que vem tenir moltes clares. Un gol en vuit partits són unes estadístiques complicades, però hem d’estar tranquils. Som conscients que la categoria és molt complicada, però l’equip no abaixarà la guàrdia i lluitarà fins al final. Més enllà del que digui la classificació, sumar els tres punts davant el Lleida ens donaria moltes coses. L’equip és conscient que ens està penalitzant no fer gol i que ens està faltant un punt de sort, però l’equip està treballant molt bé, estem competint a un bon nivell i no juguem pas malament. El gol arribarà en qualsevol moment“.

Per últim, Carrillo destaca la dificultat que es trobaran però al mateix temps la rellevància de l’encontre: “El Lleida és un equip ben treballat, sap el que juga amb una idea clara de joc. El seu camp els beneficia perquè sap ser protagonista amb la pilota i nosaltres no estem tan acostumats a aquest tipus de mides del terreny de joc. La primera volta ens va donar moltíssima feina i una gran impressió. Però anirem a sumar els tres punts. Per nosaltres és un partit vital“.

LLEIDA ESPORTIU – CERDANYOLA, F.C.

03-04-2022 | 17:00