El Cerdanyola FC cau per la mínima a Teruel

CD Teruel 1 – Cerdanyola FC 0

El Cerdanyola FC no ha pogut sumar en el Pinilla de Teruel tot i fer un bon partit, i ha caigut per la mínima amb gol d’Alfredo en el 40′.

Primera part de domini altern on els aragonesos han tingut la primera ocasió clara amb una centrada des de banda dreta que Emaná rematava a boca de canó i Becerra evitava el gol amb una aturada providencial amb el peu. Nils Puchades posava la rèplica amb xut des de fora de l’àrea que blocava Konaté. Amb els pas dels minuts els homes de Toni Carrillo s’han fet amb el domini del joc i han gaudit de dues clares ocasions. La primera amb un xut de Pinto des de l’interior de l’àrea que sortia fregant el pal, i poc després Servetti protagonitza una contra perillosa i quan tenia el mà a mà amb Konaté, Cabetas ha desviat la pilota a córner. En el tram final abans del descans, els aragonesos han pressionat amb més intensitat i han trobat el gol amb una rematada d’Alfredo que picava l’esfèrica per sobre de Becerra. Amb la victòria per la mínima dels locals hem arribat al descans.

A la represa, els aragonesos han pressionat amb més insistència. Avisava Aparicio amb una canonada que Becerra enviava a córner. Un Aparicio que estavella la pilota al pal en una falta des de la frontal. Pinto buscava l’empat amb un xut fluix que atrapava Konaté. El Teruel arribava amb insistència i perill i Becerra havia d’intervenir amb una gran mà a rematada d’Emanà. Però en el tram final, el Cerdanyola ha gaudit de bones ocasions amb una jugada personal d’Aliaga que driblava en l’interior de l’àrea i disparava amb potència, però el porter local desviava a córner, i poc després Servetti no aconseguia rematar quan estava sol dins l’àrea. En el temps d’afegit, el Cerdanyola ha tancat a l’àrea al Teruel, però el marcador ja no es mouria. El Cerdanyola se situa onzè amb 33 punts i rebrà la setmana vinent a l’Ebro a Fontetes per intentar retrobar-se amb la victòria.

Fitxa tècnica:

CD Teruel: Konate, Carlos Javier, Cabetas, Hermelo, Hualde, Romero (Torres, 83′), Barrero (Comeras, 68′), Aparicio (Fer Rodríguez, 72′), Gutiérrez, Emana i Guille Andrés (Ceballo, 68′)

Cerdanyola FC: Becerra, Juan Carlos, Dan Coll, Ruben, Pitu Plazuelo (Elhadji, 63′), Servetti, Albert López (Aliaga, 63′), López Pinto, Aschalew, Varese i Nils Puchades (Kilian, 70′)

Gols: 1-0 Alfredo, 40′

Àrbitre: Asier Villanueva ha amonestat a Cabetas i Alfredo pels locals, i Dan Coll i Aschalew pels visitants.