El Cerdanyola FC inicia la segona volta al camp del Brea

El primer equip del Cerdanyola FC iniciarà la segona volta de la lliga Segunda B-Segunda RFEF al camp del CD Brea. Els homes de Toni Carrillo, que es situen en la quarta posició amb 27 punts, disputaran el partit corresponent a la divuitena jornada diumenge vinent, 23 de gener a les 16:30h. Per la seva part, el Brea se situa en la catorzena posició amb 20 punts.

Toni Carrillo fa una valoració de la primera meitat de la Lliga: “La primera volta és bona, sobretot com a locals. Com a visitants l’equip ha de donar un pas endavant. No estem contents de la primera part al camp del Huesca, perquè no és la nostra actitud de sempre. El que fem a casa té molt de mèrit i el que fem fora és millorable.”. També valora la diferència de resultats com a locals i visitants: “La diferència que ens trobem fora de casa respecte quan juguem a Fontetes és la mateixa que es troben els rivals quan venen al nostre camp. Ens estem adaptant a una categoria nova, amb equips nous, camps que no coneixes i això influeix amb el rendiment. Som un equip humil que quan sortim fora de casa perdem una mica de potencial. Ens hem d’adaptar i protegir quan anem fora de casa, ser més solidaris defensivament. I a partir de no encaixar, construir el nostre joc per poder competir bé.

Respecte el rival de diumenge, explica que “El Brea té una essència semblant a la nostre, és un equip humil, que treballa molt, que li agrada fer un joc directe, i que està atent a les segones jugades. Té el seu camp molt treballat i l’important és que fem el nostre joc, estar junts, defensar millor. Hem incidit durant la setmana amb els errors comesos a Huesca, que no es poden repetir. Tenim confiança per competir bé i treure un resultat positiu”. Respecte, les noves incorporacions, Dan Coll i Carlos Cano, Carrillo explica que “Són jugadors que conec molt bé i sabíem que el rendiment seria molt bo. S’han adaptat molt ràpid a l’equip. Començaran a ser protagonistes molt aviat.”.

CD BREA – CERDANYOLA, F.C.
23-01-2022 | 16:30h