El Cerdanyola rep el Terrassa FC en el derbi vallesà

El primer equip del Cerdanyola FC disputarà la catorzena jornada de la lliga Segunda B-Segunda RFEF diumenge vinent, 5 de desembre davant el Terrassa FC. Els homes de Toni Carrillo venen de caure a Formentera i es situen en la sisena posició amb 20 punts amb un balanç de 21 gols a favor i 19 en contra. Per la seva part, el Terrassa se situa en la setena posició també amb 20 punts.

Toni Carrillo es mostra centrat en el duel de diumenge: “Ja hem oblidat el viatge a Formentera i estem mentalitzats per jugar el proper partit a casa on la idea és continuar amb aquest grau de concentració, intensitat i compromís que estem assolint com a locals. Sabem que és difícil guanyar sempre a casa i sobretot amb un rival que és tan bon equip com el Terrassa però ho volem fer”. Respecte el rival Carrillo explica que “El Terrassa ve en una dinàmica molt bona, assolint resultats bons i sabem que serà un partit de màxima exigència. És un clàssic les últimes temporades a Tercera i ara també és maco que pugui ser a la Segona RFEF. És un equip ben organitzat, dinàmic i més vertical que mai”. Per últim, destaca el paper de l’afició: “És important que vinguin i ens ajudin. Sí que és veritat que hi ha hagut un canvi des de l’equip va pujar de categoria i ara ve molta més gent i això és clau. Sempre és important que l’afició la tinguem al costat i en un derbi vallesà on l’afició visitant també hi serà, ens ajudarà molt“.

A l’apartat de baixes trobem Uri Escabrós, Cande, Albert Ruiz i Serramitja per lesió, i Varese per sanció.

CERDANYOLA, F.C. – TERRASSA, FC

05-12-2021 – 17h