A refermar el liderat a la CD Dani Jarque

El primer equip del Cerdanyola FC disputarà la dotzena jornada de la lliga Segunda B-Segunda RFEF diumenge vinent, 21 de novembre davant l’Espanyol B. Els homes de Toni Carrillo venen de sumar la sisena victòria a Fontetes contra el Lleida Esportiu que l’ha situat en la primera posició amb 20 punts amb un balanç de 19 gols a favor i 15 en contra. Per la seva part, l’Espanyol B es situa en la cinquena posició amb 17 punts.

Toni Carrillo es mostra satisfet amb el rendiment de l’equip després d’aconseguir una victòria més a Fontetes: “És molt positiu tenir tanta solvència a casa, però ja pensem amb el partit de demà que és de màxima exigència, contra un dels equips favorits per estar amunt. Ara venen dos partits a domicili, que seran diferents per les característiques dels seus camps i pels rivals, però igual de difícils. Arribem en un gran moment de forma i esperançats de treure punts fora de casa“. Carrillo explica els punts a tenir en compte del rival de diumenge: “L’Espanyol B és un equip professional que es dedica a formar jugadors pel primer equip. Jugadors joves, amb molt de talent i realment difícils de batre. I sobretot al seu camp, de grans dimensions i gespa natural, és difícil guanyar-los“.

Per últim, respecte el reconeixement que ha rebut Toni Carrillo de la Federació Catalana de Futbol a l’ascens aconseguit la temporada passada, comenta que “És el reconeixement a la feina de tothom, joc soc l’entrenador però hi ha una estructura de club important i aquest premi és per tots. Hi ha una feina molt gran a darrere, ja no només dels jugadors sinó també a nivell directiu i presidencial. Tothom rema a la mateixa direcció i fa que aquestes coses passin”.

A l’apartat de baixes trobem Uri EscabrósCandeAlbert Ruiz i el dubte de Serramitja.

ESPANYOL, R.C.D. B – CERDANYOLA, F.C.

21-11-2021 | 12h